WeirdSituation Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 ακόμα και αοδε που είναι μόνο παπαγαλία, κάτι θα βάλουν και θα σκαλώσουν πολύ κόσμο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fortuna Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Εγώ Κείμενα γράφω τώρα. Ας πέσει κανένας Καβάφης ή Αναγνωστάκης, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πέσει και ο Κρητικός που είναι γάμησέ τα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdSituation Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Εγώ Κείμενα γράφω τώρα. Ας πέσει κανένας Καβάφης ή Αναγνωστάκης, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πέσει και ο Κρητικός που είναι γάμησέ τα... εγώ μαθ κατεύθυνσης...τετάρτη το αοδε -.-' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fortuna Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν πέσει ο Κρητικός θα την πληρώσει και ο Νίκος που είναι από Χανιά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraDBZ Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Ρε μαλάκα Παύλο το 4ο θέμα που μπήκε, η παράγωγος θα ήταν 3ο θέμα στην κατεύθυνση. Μαλάκα είναι σαν να λένε στα παιδιά της θεωρητικής: "Δεν σας θέλουμε στο 5ο πεδίο". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraDBZ Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 ακόμα και αοδε που είναι μόνο παπαγαλία, κάτι θα βάλουν και θα σκαλώσουν πολύ κόσμο! Το οποίο παρεμπιπτόντως δεν έχω αγγίξει όλη τη χρονιά.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdSituation Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Το οποίο παρεμπιπτόντως δεν έχω αγγίξει όλη τη χρονιά.... ρε σου λέω θα βάλουν κάτι και θα μας σκίσουν στα 4...και θα μας βάλουν και υποσημείωση "στηθείτε". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 ρε σου λέω θα βάλουν κάτι και θα μας σκίσουν στα 4...και θα μας βάλουν και υποσημείωση "στηθείτε". Την δευτερα να παρετε μαζι σας μαζι με τον στυλο και μπολικι βαζελινη :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraDBZ Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 ρε σου λέω θα βάλουν κάτι και θα μας σκίσουν στα 4...και θα μας βάλουν και υποσημείωση "στηθείτε". Καλό αυτό γιατί πολλοί θα γράψουν χάλια όπως και εγώ με την διαφορά ότι αυτοί έχουν διαβάσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1maras2@ Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdSituation Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Καλό αυτό γιατί πολλοί θα γράψουν χάλια όπως και εγώ με την διαφορά ότι αυτοί έχουν διαβάσει. χαχαχαχαχαχαχαχα επικός ;ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoenix4 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Kαλό γαμήσι , τουλάχιστον να το απολαύσετε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdSituation Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 ασάλιωτο :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xplicit7 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Εγώ δε κατάλαβα για ποιο λόγο μας έδινε τη μέση τιμή στο Γ1.Ακόμα και η Μαθηματική Εταιρεία λέει ότι δε χρειαζόταν καθόλου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProJecT Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Μπράβο μαλάκες, ανχώστε με κι άλλο ακόμα δεν άρχισα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts