Jump to content

Cosworth

Members
  • Posts

    239
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    100%

About Cosworth

Contact Methods

  • Website URL
    http://facebook.com/nikostagmastratis
  • Skype
    XxIiIrTagmaGRxX

Profile Information

  • Current Mood
    Inlove
  • Gender
    Male
  • Country
    Greece
  • Location
    Argos
  • Interests
    Check my songs on my YouTube channel http://youtube.com/TagmaBroadcast

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cosworth's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Προφανώς και μπορεί να γίνει από τον οποιονδήποτε, δεν θέλω όμως είτε έμμεσα είτε άμεσα να το προκαλέσω εγώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν έχω αφήσει δικά μου στοιχεία επικοινωνίας εδώ (και γενικά στον ίντερνετ), τι εμποδίζει τον καθένα να με πάρει στο κινητό μου αν εγώ το έχω "μοιράσει" έτσι χωρίς λόγο? Όσο για την προσβολή, δεν θεωρώ πως προσβάλω κανέναν, πόσο μάλλον μελλοντικό μου πελάτη, εκτός αν ο προσβεβλημένος πρόκειται να κάνει ακριβώς αυτό που λέω, άρα ναι τον προσβάλω, όχι άδικα όμως. Μιλάω για το ενδεχόμενο του αν και του εφόσον και επειδή υπάρχει, είμαι επιφυλακτικός. Σεβαστή η γνώμη σου πάντως.
  2. Δεν νομίζω πως θα έκανα καλό σε ένα Αρωματοπωλείο, σε έναν ασφαλιστή ή σε ένα καφεκοπτείο που δουλεύουν κυρίως τοπικά με το να εκθέσω τα τηλέφωνα και τα email τους σε ένα φόρουμ που ο μέσος όρος ηλικίας των μελών του είναι κάτω των 18. Επίσης εμπιστεύομαι απόλυτα τη δουλειά μου, στις περιοχές τους γράφοντας απλά στο Google "φτηνά αρώματα", "ασφάλειες αυτοκινήτου" κλπ κλπ είναι στις πρώτες 3 θέσεις της πρώτης σελίδας που σημαίνει ότι δεν χρειάζομαι κανένα είδος τέτοιας διαφήμισης μέσω φόρουμ και επιπλέον πληρώνομαι εξτρά για να διαφημίσω (με πραγματική διαφήμιση) τους πελάτες μου και τις επιχειρήσεις τους, οπότε κάτι τέτοιο θα έκανε κακό τόσο στη δική μου όσο και στην εικόνα των πελατών μου. * Τα επαγγέλματα που έδωσα είναι ενδεικτικά.
  3. Λόγο του ότι μιλάμε για πραγματικές επιχειρήσεις των οποίων τα στοιχεία διατίθονται στις ιστοσελίδες δεν θα ήθελα να εκθέσω τα δεδομένα τους χωρίς λόγο στο φόρουμ, θα μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφίες των σελίδων μου αλλά το θεωρώ πολύ cheap. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι μπορούν να μου μιλήσουν στο Skype και θα τους δείξω μερικές δουλειές μου :)
  4. Καλησπέρα σας. Είμαι ο Νίκος (ή Cosworth), γνωστός από τις exchange υπηρεσίες μου τα τελευταία χρόνια εδώ (δεν είμαι διαθέσιμος για τη συγκεκριμένη υπηρεσία αυτόν τον καιρό γιαυτό παρακαλώ μη μου στέλνετε μηνύματα περί αυτού, όταν επιστρέψω θα ανακοινώσω στο αντίστοιχο topic) Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους εδώ, για μια νέα προσφορά μου που μπορεί εκτός από το να καλύψει τις ανάγκες σας (εάν υπάρχουν μιας και δεν απευθύνομαι στο gaming community) να σας αποφέρει μερικά χρήματα μέσω του γνωστού "refer a friend" που όλοι γνωρίζουμε, να με φέρουν δηλαδή σε επικοινωνία με κάποιον ενδιαφερόμενο. Η προσφορά ισχύει για κατασκευή website ή e-shop επιχειρήσεων (σε CMS) και οι τιμές είναι οι εξής: Ιστοσελίδα καταστήματος: 250 ευρώ (ανάλογα τη δουλειά, στις δυσκολότερες περιπτώσεις η τιμή μπορεί να φτάσει το πολύ έως 300) Ο πελάτης παραλαμβάνει έτοιμη τη σελίδα της επιχείρησης του, η πληρωμή γίνεται σταδιακά και για να ξεκινήσει η διαδικασία πρέπει να παραλάβω προκαταβολή 50 ευρώ, στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Hosting για 1 χρόνο, domain για 2 χρόνια. Κατάταξη στις πρώτες θέσης των μηχανών αναζήτησης (Google, yahoo) μέσω τεχνικής SEO Οι παραπάνω υπηρεσίες σε ανάλογη ποιότητα κοστίζουν το λιγότερο 700 ευρώ. Ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop: 450 ευρώ (ανάλογα τη δουλειά, στις δυσκολότερες περιπτώσεις η τιμή μπορεί να φτάσει το πολύ έως 550) Ο πελάτης παραλαμβάνει έτοιμη τη σελίδα της επιχείρησης του, η πληρωμή γίνεται σταδιακά και για να ξεκινήσει η διαδικασία πρέπει να παραλάβω προκαταβολή 50 ευρώ, στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Ηλεκτρονικό κατάστημα με έτοιμο κατάλογο προϊόντων Hosting για 1 χρόνο, domain για 2 χρόνια. Κατάταξη στις πρώτες θέσης των μηχανών αναζήτησης (Google, yahoo) μέσω τεχνικής SEO Οι παραπάνω υπηρεσίες σε ανάλογη ποιότητα κοστίζουν το λιγότερο 1500 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μου στείλουν ένα μήνυμα στο Skype μου για να μιλήσουμε και να δούνε δουλειές μου. Σε περίπτωση που δεν θέλετε εσείς ή κάποιος συγγενής σας ιστοσελίδα, προσφέρω 15% από την αμοιβή σε όποιον με φέρει σε επαφή με κάποιον πελάτη και κλείσω επιτυχώς την δουλειά (που αντιστοιχεί σε ποσό από 35 έως 65 ευρώ!) και η πληρωμή της αμοιβής αυτής γίνεται σταδιακά όπως λαμβάνω και εγώ την πληρωμή μου. Κάθε φορά που ο πελάτης μου δίνει κάποιο μέρος του ποσού, το 15% πάει σε αυτόν που με σύστησε. Το όνομα μου στο Skype: XxIiIrTagmaGRxX
  5. Hit me up in my skype if you still want an e-shop. add: XxIiIrTagmaGRxX
  6. Thanks a lot dude :) Well, checking it all the time :D (unlike the forum...)
  7. people still love me after so much time *.* :-beep- yeah:
  8. Ehh...i don't think i don't answer to someone, who are you in skype? :) Are you sure you got my correct Skype? My Skype is xxiiirtagmagrxx
  9. Thanks a lot :) 15% Is now available for Greek pins people! Hit me up ;)
×
×
  • Create New...