Phoenix4 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 //παρτα μαλακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Vaxil Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Finito dokimase to k ama doyleyei pes to k ston phoe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Ενταξει θα χρειαστει να γινουμε και λιγο γλυφτες σε μερικους. Αλλα δεν γαμιεται :) VIP θα γινω γρηγορα χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Finito dokimase to k ama doyleyei pes to k ston phoe. Ρε μουνι το ειπες στον βαζελα;; Και δεν το ειπες στην ΑΕΚαρα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FighterBoss Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Current post hunters Mossano : Full το άτομο Nosti21 : Σπαμμάρει για αντένα αλλά τον πιάνουν θύμα και δίνει τα αντένα του αλλού <3 Finito : Μετά το ψιλοκράξιμο σταμάτησε,αλλά ακόμα έχει την κάψα και χώνετε σε όλων τον ειδών τόπικ. Weirdsituation : Όποτε έχει όρεξη πάει για σπαμ,με "τρόπο" πάντα OuxOu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Ενταξει θα χρειαστει να γινουμε και λιγο γλυφτες σε μερικους. Αλλα δεν γαμιεται :) VIP θα γινω γρηγορα χαχαχα Πρωτον,πρεπει να μαζεψει ο BW δευτερον,κανεις δεν εχει ανντενα να δωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Current post hunters Mossano : Full το άτομο Nosti21 : Σπαμμάρει για αντένα αλλά τον πιάνουν θύμα και δίνει τα αντένα του αλλού <3 Finito : Μετά το ψιλοκράξιμο σταμάτησε,αλλά ακόμα έχει την κάψα και χώνετε σε όλων τον ειδών τόπικ. Weirdsituation : Όποτε έχει όρεξη πάει για σπαμ,με "τρόπο" πάντα OuxOu We are doing it for the lulz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Πρωτον,πρεπει να μαζεψει ο BW δευτερον,κανεις δεν εχει ανντενα να δωσει Μα ποιος σου ειπε οτι τα αντενα μου τα μαζεβω για μενα;; Απλα εγω θα γινω με αλλον τροπο VIP και τα αντενα μου θα πανε για ιερο σκοπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Current post hunters Mossano : Full το άτομο Nosti21 : Σπαμμάρει για αντένα αλλά τον πιάνουν θύμα και δίνει τα αντένα του αλλού <3 Finito : Μετά το ψιλοκράξιμο σταμάτησε,αλλά ακόμα έχει την κάψα και χώνετε σε όλων τον ειδών τόπικ. Weirdsituation : Όποτε έχει όρεξη πάει για σπαμ,με "τρόπο" πάντα OuxOu Μα σπαμαρο για αντενα για να τα δωσω για καλο σκοπο.. Δεν εχετε καταλαβει τιποτα. Και αυτο σημαινει οτι με ξερετε πολυ λιγο :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Vaxil Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Ρε μουνι το ειπες στον βαζελα;; Και δεν το ειπες στην ΑΕΚαρα;; 90% na mhn douleyei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Μα ποιος σου ειπε οτι τα αντενα μου τα μαζεβω για μενα;; Απλα εγω θα γινω με αλλον τροπο VIP και τα αντενα μου θα πανε για ιερο σκοπο. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ MAXTORA ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraDBZ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 We are doing it for the lulz! Μας πρήζετε τις μπάλες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeventhSky Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Πάω να φτιάξω το video του LoL που τράβηξα την παραμονή πρωτοχρονιάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FighterBoss Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Current post hunters Mossano : Full το άτομο Nosti21 : Σπαμμάρει για αντένα αλλά τον πιάνουν θύμα και δίνει τα αντένα του αλλού <3 Finito : Μετά το ψιλοκράξιμο σταμάτησε,αλλά ακόμα έχει την κάψα και χώνετε σε όλων τον ειδών τόπικ. Weirdsituation : Όποτε έχει όρεξη πάει για σπαμ,με "τρόπο" πάντα OuxOu MasterDidaster : Μετά το ψιλόwar με τον φίνιτο κι επειδή ο φίνιτο πήγε να φτάσει τον masterdisaster,για 1 εβδομάδα σπάμμαρε απο εδώ κι από κει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ MAXTORA ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ; Τραβα ρε μαλακα να τον γλυψεις λιγο για να σε κανει προμο και ασε με εμενα στην δουλεια μου. 90% na mhn douleyei. Πεστο μια να δοκιμασω μιας και εχω χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts