Nosti21 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ούτε καν μη το ξαναπείς.Πολύ ανοιχτά πόδια ιδιαίτερα ο Βόλος που μου έκανε τις περισσότερες τελικές που έκανε φέτος ομάδα στο Καραϊσκάκη.Παίρνω εύκολα τα πρωταθλήματα γιατί απλά είμαι ο καλύτερος.Όταν χωνέψεις τα 6 έλα να ξαναμιλήσεις. Ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου δεν αγγιξε η 6αρα. Στα αρχιδια μου κιολας. Ουτε ομαδα δεν κατεβασα καν. Για πολλα περισσοτερα ειμουν απο 6. Και εκανες πολυ καλα που μου τα εβαλες γιατι μετα δεν υποτιμησαν καμια ομαδα τα μαλακισμενα..
Xplicit7 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Εμ βλεπεις απο εμενα παιρνεις παιχτες. Απο που θα επαιρνες;; Οτι αφηνω εγω αμεσως να πεσεις πανω του. Αυτα που αφηνουν ΑΕΚ-ΠΟΑ τα παιρνετε εσεις.. Τι να μας πεις για τον ραφικ και εσυ. Να μιλάει και η ΑΕΚ για παίκτες του Ολυμπιακού που έχει πάρει μόλις έμειναν ελεύθεροι είναι ξεφτίλα.Ιδιαίτερα τον Τζεμπούρ τον αντικαταστήσατε επάξια με τον Μπάχα δίκιο έχεις δε φάνηκε η απουσία του.
Nosti21 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Να μιλάει και η ΑΕΚ για παίκτες του Ολυμπιακού που έχει πάρει μόλις έμειναν ελεύθεροι είναι ξεφτίλα.Ιδιαίτερα τον Τζεμπούρ τον αντικαταστήσατε επάξια με τον Μπάχα δίκιο έχεις δε φάνηκε η απουσία του. Ειπα εγω οτι βρηκα αντικαταστατη του τζεμπουρ;; Ο μπαχα-λο ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του τζεμπουρ. 1-0 Λεοναρντο!
Xplicit7 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ειπα εγω οτι βρηκα αντικαταστατη του τζεμπουρ;; Ο μπαχα-λο ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του τζεμπουρ. 1-0 Λεοναρντο! Ε μα ρε μαλάκα με το ύφος που το πες φάνηκε λες και δε σε νοιάζει που έφυγε ο Τζεμπούρ γιατί πήρες καλύτερο.
Sοfos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ειπα εγω οτι βρηκα αντικαταστατη του τζεμπουρ;; Ο μπαχα-λο ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του τζεμπουρ. 1-0 Λεοναρντο! I moni fash pou den exei replay :)
Nosti21 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ε μα ρε μαλάκα με το ύφος που το πες φάνηκε λες και δε σε νοιάζει που έφυγε ο Τζεμπούρ γιατί πήρες καλύτερο. Με τετοιον προεδρο ακομα και ο σκοκο θα φυγει.. Βεβαια ειναι παιχτουρα. Αλλα θα φυγει το καλοκαιρι. Επισης φευγει ο μπλανκο. Να δω ποιον θα εχω επιθετικο μετα.. Αντικαταστατη του τζεμπουρ δεν βρηκα και ουτε θα βρω.. Κριμα ηταν και ειναι παιχταρα.
WeirdSituation Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 sugmwmh penaldy htan auto twra? εγώ νομίζω ότι ήταν ώμο με ώμο αλλά μια φορά το είδα, δεν μπορώ να πω..
Nosti21 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 I moni fash pou den exei replay :) Μην τα λες σε εμενα. Στην νοβα του βαζελου πεστα!
Lucky Dice Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 I moni fash pou den exei replay :) giati arage? εγώ νομίζω ότι ήταν ώμο με ώμο αλλά μια φορά το είδα, δεν μπορώ να πω.. ektws to oti egine ektws perioxhs
WeirdSituation Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 μίλα όσο είναι 1-0...στο 2-0 και μετά "η ζωή συνεχίζεται"
Recommended Posts