Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

Ούτε καν μη το ξαναπείς.Πολύ ανοιχτά πόδια ιδιαίτερα ο Βόλος που μου έκανε τις περισσότερες τελικές που έκανε φέτος ομάδα στο Καραϊσκάκη.Παίρνω εύκολα τα πρωταθλήματα γιατί απλά είμαι ο καλύτερος.Όταν χωνέψεις τα 6 έλα να ξαναμιλήσεις.

Ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου δεν αγγιξε η 6αρα. Στα αρχιδια μου κιολας. Ουτε ομαδα δεν κατεβασα καν. Για πολλα περισσοτερα ειμουν απο 6. Και εκανες πολυ καλα που μου τα εβαλες γιατι μετα δεν υποτιμησαν καμια ομαδα τα μαλακισμενα..
Posted

Εμ βλεπεις απο εμενα παιρνεις παιχτες. Απο που θα επαιρνες;; Οτι αφηνω εγω αμεσως να πεσεις πανω του. Αυτα που αφηνουν ΑΕΚ-ΠΟΑ τα παιρνετε εσεις.. Τι να μας πεις για τον ραφικ και εσυ.

Να μιλάει και η ΑΕΚ για παίκτες του Ολυμπιακού που έχει πάρει μόλις έμειναν ελεύθεροι είναι ξεφτίλα.Ιδιαίτερα τον Τζεμπούρ τον αντικαταστήσατε επάξια με τον Μπάχα δίκιο έχεις δε φάνηκε η απουσία του.

Posted

Να μιλάει και η ΑΕΚ για παίκτες του Ολυμπιακού που έχει πάρει μόλις έμειναν ελεύθεροι είναι ξεφτίλα.Ιδιαίτερα τον Τζεμπούρ τον αντικαταστήσατε επάξια με τον Μπάχα δίκιο έχεις δε φάνηκε η απουσία του.

Ειπα εγω οτι βρηκα αντικαταστατη του τζεμπουρ;; Ο μπαχα-λο ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του τζεμπουρ.

1-0 Λεοναρντο!

Posted

Ειπα εγω οτι βρηκα αντικαταστατη του τζεμπουρ;; Ο μπαχα-λο ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του τζεμπουρ.

1-0 Λεοναρντο!

Ε μα ρε μαλάκα με το ύφος που το πες φάνηκε λες και δε σε νοιάζει που έφυγε ο Τζεμπούρ γιατί πήρες καλύτερο.

Posted

1-0 Λεοναρντο!

I moni fash pou den exei replay :)

Posted

Ε μα ρε μαλάκα με το ύφος που το πες φάνηκε λες και δε σε νοιάζει που έφυγε ο Τζεμπούρ γιατί πήρες καλύτερο.

Με τετοιον προεδρο ακομα και ο σκοκο θα φυγει.. Βεβαια ειναι παιχτουρα. Αλλα θα φυγει το καλοκαιρι. Επισης φευγει ο μπλανκο. Να δω ποιον θα εχω επιθετικο μετα.. Αντικαταστατη του τζεμπουρ δεν βρηκα και ουτε θα βρω.. Κριμα ηταν και ειναι παιχταρα.
Posted

Μην τα λες σε εμενα. Στην νοβα του βαζελου πεστα!
Posted

giati arage?

εγώ νομίζω ότι ήταν ώμο με ώμο αλλά μια φορά το είδα, δεν μπορώ να πω..

ektws to oti egine ektws perioxhs
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...