Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

2407 Dark Crystal Robe Full body armor. -1 2407,512,5767,5779 P. Def. +8%, Casting Spd. +15%, speed +7, magic cancel rate slightly decreased, chance to get Paralysis attack -50%, WIT+2, and MEN-2. 0 0 6 When all set items are enchanted by 6 or higher, P. Def. and Weight Gauge will increase.

5767 Dark Crystal Gloves Robe Part of the dark crystal robe set. -1 0 0 0

5779 Dark Crystal Boots Robe Part of the dark crystal robe set. -1 0 0 0

Posted

Απο που κατεβάζετε τραγούδια απο το YouTube;

Σε 2 site που κατέβαζα λέει ότι φταίει το Java. Την τελευταία έκδοση έχω.. Τι στον πούτσο;

Posted

Ε ναι ρε μαλάκα μία νίκη χωρίς δράμα είναι σα win χωρίς να έχεις πάρει ούτε 1 kill.

Μπες μάφια όταν θα τρώω τον Finito με c grade dagger , βγάλε το screenshot και μετά θα κλαίει ότι τον έφαγε ο 40άρης !!!

Posted

Πω δεν γίνεται να βάλω apella texture στην heavy.

Βασικά γίνεται αλλά βαριέμαι να κάνω το adapt επειδή θα μου πάρει ένα 20λεπτο με τα errors

Θα κάνω μόνο dragonic & dc robe

Posted

Απο που κατεβάζετε τραγούδια απο το YouTube;

Σε 2 site που κατέβαζα λέει ότι φταίει το Java. Την τελευταία έκδοση έχω.. Τι στον πούτσο;

εγώ dvdvideosoft..
Posted

και για να μην μου σπάτε τις μπάλες μετά , καλός server είναι απλά εγώ μπήκα για να κάνω pk με backstab.

Posted

Μπες μάφια όταν θα τρώω τον Finito με c grade dagger , βγάλε το screenshot και μετά θα κλαίει ότι τον έφαγε ο 40άρης !!!

XAXAXAXAXAXAXA το bug με το dagger θα κανεις;;
Posted

και για να μην μου σπάτε τις μπάλες μετά , καλός server είναι απλά εγώ μπήκα για να κάνω pk με backstab.

ΜΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !

Posted

Ο Βάξιλ δεν μπορεί να δώσει τίποτα διότι κατεβάζει φρευα  με 50 κβ/ς.

Ηέιτ Once Piece.

Posted

XAXAXAXAXAXAXA το bug με το dagger θα κανεις;;

Αφού ρε μαλακά έχει c grade dagger 44% success στο deadly blow και η πλάκα είναι

ότι το deadly blow δεν έχει σχεδόν καθόλου cd.. και τα ζώα παίρνουν s grade τα τρώω και με λένε bugger χαχαχα

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...