Sirocco Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Γεια σας και την κάνω παλι ;) Περαστικος αυτες της ημερες ειμαι παντου :) Αντε θα τα ξανα πουμε καποτε αντε γεια Τσιου! ββ
VeGe Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 αχα γεια ρέι Aνακοίνωσε χθες ο Ραψωδός ότι έρχεται νέο cd ;O
Carebear Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Υο mengs. Είπα να περάσω να πω ένα γεια.. ;d Καλές απόκριες και καλό Πάσχα αν δεν τα ξαναπούμε σύντομα. Χαιρετίσματα στους άλλους.. mg13
FighterBoss Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Aνακοίνωσε χθες ο Ραψωδός ότι έρχεται νέο cd ;O κάπου το πήρε το μάτι μ άντε να δούμε :> Υο mengs. Είπα να περάσω να πω ένα γεια.. ;d Καλές απόκριες και καλό Πάσχα αν δεν τα ξαναπούμε σύντομα. Χαιρετίσματα στους άλλους.. mg13 χέεειιι /same
Reptant_ Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Υο mengs. Είπα να περάσω να πω ένα γεια.. ;d Καλές απόκριες και καλό Πάσχα αν δεν τα ξαναπούμε σύντομα. Χαιρετίσματα στους άλλους.. mg13 It was quick :( bye btw στειλε ενα ΠΜ Maxtor να σε κανει unban,αν θες,ισα ισα να μην ειναι μαυρο
Diopos Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Υο mengs. Είπα να περάσω να πω ένα γεια.. ;d Καλές απόκριες και καλό Πάσχα αν δεν τα ξαναπούμε σύντομα. Χαιρετίσματα στους άλλους.. mg13 Γεια σου Πανο..Καλες αποκριες ρε φιλε...Και μην κολογυρνας στο baluse και στον nova..take care.
Carebear Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Γεια σου Πανο..Καλες αποκριες ρε φιλε...Και μην κολογυρνας στο baluse και στον nova..take care. Τζίτζο; :Ρ ψήσου να μείνεις... Εγώ; It was quick :( bye btw στειλε ενα ΠΜ Maxtor να σε κανει unban,αν θες,ισα ισα να μην ειναι μαυρο Πες του το εσύ αν δεν μπορείς να το βλέπεις μαύρο. :3
Carebear Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ποιος αλλος θα μπορουσε να ηταν ; ;) Αυτό να μου πεις.. :Ρ Πού είσαι εσύ ρε; Μαμά πατρίδα κι έτσι;
Diopos Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Αυτό να μου πεις.. :Ρ Πού είσαι εσύ ρε; Μαμά πατρίδα κι έτσι; Εδω και 15 μερες αλιβερι,και εχω αλλες 5 αδεια.. Με πηγε καλα τωρα...Περιμενω και τους νεους ,θα πηξουν!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!!
Recommended Posts