Nosti21 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ? ematha kati pou exei o 3aderfos m.. Mia sovari as8enia.. :/ k eim xalia tr :@ k mia defteri mlkia tn ekana post tr sto dev help gr.
ExTrEmEDwarf Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 ematha kati pou exei o 3aderfos m.. Mia sovari as8enia.. :/ k eim xalia tr :@ k mia defteri mlkia tn ekana post tr sto dev help gr. Μάλιστα.. περαστικά γιατί τα έχω περάσει και εγώ αυτά (με συγγενικό πρόσωπο).
Finitο Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ematha kati pou exei o 3aderfos m.. Mia sovari as8enia.. :/ k eim xalia tr :@ k mia defteri mlkia tn ekana post tr sto dev help gr. sad,κουραγιο οπως ελεγε ενα κειμενο που καναμε σημερα Ας ειχαν ποτε τελειωμο τα παθια και οι καημοι του κοσμου
Finitο Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 κρασ τελικά το Mirage το έκανες; Μαλακα krash nerf το mirage target δεν μπορεις να παρεις
ExTrEmEDwarf Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Συζυτούν δυο φίλοι:-Ρε συ τις προάλλες έγινα ρόμπα.-Γιατί,τι έπαθες;-Να, πήγα να κόψω ένα εισιτήριο για το χωριό μου στο Κορφοβούνι και όταν πήγα να το ζητήσω από την πωλήτρια στον γκισέ,καρφώθηκα στο στήθος της και αντί να της πω "ένα εισιτήριο για το Κορφοβούνι" της είπα:"έναν κόρφο για το στηθοβούνι σας παρακαλώ".-Αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτό που έπαθα εγώ.-Σώπα ρε συ,τι έπαθες;-Την Κυριακή έτρωγα πρωινό με τη γυναίκα μου και διάβαζα εφημερίδα.Όταν σε κάποια φάση θέλησα να της ζητήσω το βούτυρο, αντί να της πω ''αγάπη μου, σε παρακαλώ,μου δίνεις το βούτυρο;", ξέρεις τι της είπα;-Τι της είπες ρε συ;-''Μωρή πουτάνα μου έχεις καταστρέψει τη ζωή..."
Kяaσh Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Μαλακα krash nerf το mirage target δεν μπορεις να παρεις Exei ginei coding me allon tropo i paparia 8a t fixaro :S
Recommended Posts