Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

Πως να καταλάβουμε άμα κάποιος είναι ζώο. Παίρνει ακόμα soraka που ανεβάζει Q και δεν παίρνει wards ; Παίζει ακόμα twitch shaco και μαλακίες ; Έχει όνομα όπως xXxGamiasxXx ; Στόχος εντοπιστηκε !

Μη μου λες για fail supports. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ SONA ΣΤΟ TEAM ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΚΟΣ. ΠΑΙΡΝΕΙ MAGIC PEN BOOTS. SPELLS CLARITY/GHOST ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ EXHAUST/ΙGNITE ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ KILLS ΤΟ SUPPORT ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ; CV ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. LAST HIT ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο LANE-MATE EINAI ASHE. ULTI ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ KILL ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ULTI. E ANTE ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

Posted

Μη μου λες για fail supports. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ SONA ΣΤΟ TEAM ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΚΟΣ. ΠΑΙΡΝΕΙ MAGIC PEN BOOTS. SPELLS CLARITY/GHOST/FLASH ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙGNITE ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ KILLS ΤΟ SUPPORT ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ; CV ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. LAST HIT ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο LANE-MATE EINAI ASHE. ULTI ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ KILL ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ULTI. E ANTE ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

Μόνο εγώ νιώθω με σόνα. Αφού της έχω κάνει ένα rune page (όχι τελειωμένο) με όνομα [Αιθερια Μουσική]

Σο κewl !

Πάντως η ulti της γαμάει :3

Α σκέψου όταν είχαμε τον 7th support janna που για να κάνει το W του πάνω σε έναν jarvan έτρωγε 2 hit από tower

πολύ γαμάτος.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...