Nosti21 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ειρωνεια* Ναι ξεχναω συνεχεια πως γραφετε. :/ Ε αφού είναι σίγουρο ότι θα φύγει ο πεναλτάκιας οπότε θα έχουν λεφτά να πάρουν τον Μπλάνκο. Λογικο μου φαινετε αφου δεν θελει να φυγει απο ελλαδα ο μπλανκο.
Xplicit7 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Μαλάκα Abnormal θέλω το βίντεο από τα περυσινά πλέι οφ που ανεβήκατε στη Β με τον σχολιαστή να φωναζει '' ΜΠΗΚΕ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑΑΑ'' ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Abnormal Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 akrivos auta tha evaza k pites mas k vlaxous k oti thelete eimaste pia protathlites w6 Antifa
Abnormal Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ nai re malaka eise sovaros daxi eine astio alla meta apo poli kairo k otan einebaraz g b ethniki meta apo polla xronia k vazis goal ekei p dn iparxi periptosi e ti na peis?
WeirdSituation Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ ΘΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Abnormal Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ΙΔΡΩΝΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑ daxi xalarose
Sοfos Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Καλη καμερα για τα δεδομενα του 2007 Ολυμπιακος Βολου - Ροδος Μπαραζ ανοδου Β Εθνικης Σταδιο Περιστεριου. Φιλε καταλαβαινω γιατι εχω ζησει την ενοια του μπαραζ και οταν πριν κατεβεις απο το αυτοκινητο σου λενε εχουνε μπλοκαρει τα καραβια πανω απο 4000 οι ροδιτες (πολυ καλα για γ εθνικη ομαδα και νησι) εχουνε παρει το γηπεδο οι βολιωτες αφαντοι.Να το λενε αυτο την ωρα που τα δικα μας αυτοκινητα και πουλμανς παρκαραν και μολις κοκκινιζει στην κυριολεξια το περιστερι αναγκαστηκαν να ανοιξουνε το ενα πεταλο για την ενισχυση γιατι η κερκιδα μας ειχε πραγματικα τιγκαρει μεχρι και τις σκαλες.. Μεχρι και η αγορα χεστηκε στο ταλαρο θυμαμε ποτηρι κοκα κολα ουτε ενα τενεκεδακι 5 ευρω.. Αλλα αξιζε και περισσοτερο αξιζε η επιστροφη!
Recommended Posts