Sirocco Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 αυριο μπαρτσα μεθαυριο 50-50 κουλ μην το λες σε αυτα τα ματς ολα μπορουν να συμβουν.
Fanky Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 εσυ το ζητησες; oxi re,arxise o maxtor na kanei rename's tixaious. 2α Λυκειου δεν το αρνουμαι οτι ειμαι καμενος,τουλαχιστον τωρα Απλα να σου αναφερω καποια πραγματα -Δεν παω φροντιστηρια(και καθημερινες δεν βγαινει κανεις,γιατι πανε οι αλλοι) -Στο σπιτι δεν βλεπω τηλεοραση Παρασκευοσαββατοκυριακα ειμαι εξω αν δεν τυχει κατι Ασχετα που οταν ζεις σε χωριο οι εξοδοι σου ειναι διαφορετικοι,γιατι πρεπει να βρισκεις μεταφορικα μεσα κτλπ true²
Pinaepple Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 μην το λες σε αυτα τα ματς ολα μπορουν να συμβουν. 3-1 να μου το θυμηθεις
Sirocco Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 3-1 να μου το θυμηθεις ειπα του θειου μου να παιξει 2-1 οτι θα νικησει η αρσεναλ 25 ευρω (αμα επαιζε θα νικαγε 3.000 ευρω γιατι θα πιαναμε σκορ και διπλο). Αλλα δεν πηγε. (Τωρα σε αυτο το ματς καλο ειναι να μην παιξεις)
Blane Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 -.-' www.goodbye-microsoft.com τα 'χουμε πει... @Fin: Μιλάω για την ωριμότητα. Η πλάκα σταματάει μετά από κάποιο σημείο. Τέσπα.
Pinaepple Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ειπα του θειου μου να παιξει 2-1 οτι θα νικησει η αρσεναλ 25 ευρω (αμα επαιζε θα νικαγε 3.000 ευρω γιατι θα πιαναμε σκορ και διπλο). Αλλα δεν πηγε. (Τωρα σε αυτο το ματς καλο ειναι να μην παιξεις) δικιο εχεις. Φινιτο βγαλε σιγκ σου ρε-.-
Reptant_ Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 www.goodbye-microsoft.com τα 'χουμε πει... @Fin: Μιλάω για την ωριμότητα. Η πλάκα σταματάει μετά από κάποιο σημείο. Τέσπα. Gaming.Τι bye microsoft,σε κραταει χειροποδαρα Οσο για την ωριμοτητα,οπου χρειαζεται.Εδω μετα απο τοσο καιρο το εχουμε κανει msn style κτλπ κ κανουμε βλακειες δεν σημαινει κατι αυτο ομως
Blane Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Gaming.Τι bye microsoft,σε κραταει χειροποδαρα Μην με τσιτώνεις βραδιάτικο... please :)
Pinaepple Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Gaming.Τι bye microsoft,σε κραταει χειροποδαρα Οσο για την ωριμοτητα,οπου χρειαζεται.Εδω μετα απο τοσο καιρο το εχουμε κανει msn style κτλπ κ κανουμε βλακειες δεν σημαινει κατι αυτο ομως εγω πιστευω μιλαει για τις συζητησεις περι σταφφ
Reptant_ Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 εγω πιστευω μιλαει για τις συζητησεις περι σταφφ not this time Μην με τσιτώνεις βραδιάτικο... please :) Για καποιον που ξερει λιγοστα απο PC,και ειναι μονο για παιχνιδια,τι να το κανει το linux? αστον να εχει τα windows,χωρις μπελαδες ;Ρ Απο την στιγμη που δεν θες το PC για κατι αλλο εκτος απο games,δεν πολυχρειαζονται Εγω τα ειχα βαλει dualboot Ωραια,ο 2.13gh core 2 μου πηγαινε σφαιρα αλλα δεν μπορεις να κανεις πολλα
Recommended Posts