stavrakas2009 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Έπεισες τώρα. χαχα οχι ρε πλκ κανω δεν εχω καυλες... σιγα μη κατσω να δω την παραμορφωμενη σκατοφατσα, εχει πολυ καλυτερες απλα θελω να δω τους μαυρους ποση την εχουν :D
Reptant_ Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 απλα θελω να δω τους μαυρους ποση την εχουν :D gay
stavrakas2009 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 gay συγκριση θελω να κανω... με εναν μαυρο, δηλαδη ποιοι ειναι αυτοι που το παιζουν μπλακ παουερ... -.- πλ με νευριαζουν
Xplicit7 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Αχ η μικρή μου trickster χωρίς equip :'( Γαμώ τους scammers γαμώ..
Maprex Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 χαχα οχι ρε πλκ κανω δεν εχω καυλες... σιγα μη κατσω να δω την παραμορφωμενη σκατοφατσα, εχει πολυ καλυτερες απλα θελω να δω τους μαυρους ποση την εχουν :D Πήγαινε και ρώτα τους ρε σι. Μην κωλόνεις. Άμα στον πετάξει έξω μην φοβηθείς.
stavrakas2009 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Αχ η μικρή μου trickster χωρίς equip :'( Γαμώ τους scammers γαμώ.. :'( πωπω τι συμβαινει στον κοσμο, εγω εχω χασει πανω απο 100 Ευρο σε Σαιτ με τζογο και εσυ μιλας για ενα γκειμ...
Maprex Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 :'( πωπω τι συμβαινει στον κοσμο, εγω εχω χασει πανω απο 100 Ευρο σε Σαιτ με τζογο και εσυ μιλας για ενα γκειμ... Φύγε από δω παλιό εθισμένο. Πορνό, τζόγος.... Το ποτό και τα ναρκωτικά σου λείπουν και θα είσαι εντάξει.
Xplicit7 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 :'( πωπω τι συμβαινει στον κοσμο, εγω εχω χασει πανω απο 100 Ευρο σε Σαιτ με τζογο και εσυ μιλας για ενα γκειμ... Ε δε σου φταίει κανείς αν είσαι μαλάκας με συγχωρείς.
stavrakas2009 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ΛοΛ Αραξτε , οσον αφορα το πορνο βαζω στοιχημα τα χερια μου οτι ολοι σας αφιερωνετε 15 λεπτα minimum σαυτο και αλλωστε ειναι φυσιολογικο μη κρυβεστε πισω απτην παλαμη σας... και οσον αφορα τα ναρκωτικα, δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα μ...
Nosti21 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ΛοΛ Αραξτε , οσον αφορα το πορνο βαζω στοιχημα τα χερια μου οτι ολοι σας αφιερωνετε 15 λεπτα minimum σαυτο και αλλωστε ειναι φυσιολογικο μη κρυβεστε πισω απτην παλαμη σας... και οσον αφορα τα ναρκωτικα, δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα μ... Ωραια εμας τη μας ενδιαφερει ολο αυτο;;;
stavrakas2009 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ωραια εμας τη μας ενδιαφερει ολο αυτο;;; Σπαμ Σεξιον ειναι αμα θελω μπορω να γραψω και την ιστορια της ζωης μου!!
FighterBoss Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Σπαμ Σεξιον ειναι αμα θελω μπορω να γραψω και την ιστορια της ζωης μου!! not here
Recommended Posts