Sirocco Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 τι κοιτας μωρη πουτανα ανεβα στον πουτσο μου και κανε μου τραμπαλα
Sirocco Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 έλα για μίλα καλύτερα.. παρεξενε εχω εμπνευση.. μην μου την χαλας,μηπως mc battle ζητας?
WeirdSituation Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 παρεξενε εχω εμπνευση.. μην μου την χαλας,μηπως mc battle ζητας? μετά δεν θα έχεις μιλιά γιαυτό σταμάτα να μιλάς αισχρά ::)
Sirocco Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 1-3 wtf.. δωσε λινκ ρε μαλακα μετά δεν θα έχεις μιλιά γιαυτό σταμάτα να μιλάς αισχρά ::) ¨ο
WeirdSituation Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 κάνε το 1-3 να γουστάρουμε. το είπα.. 63’ - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Μετά από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Σαριέγκι πιάνει πρώτη κεφαλιά και ο Βύντρα -που προλαβαίνει τον Καράμπελα, σπρώχνει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα! ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
WeirdSituation Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 65': Η εισβολή κάποιων οπαδών της ΑΕΚ στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (πίσω από την εστία του Καρνέζη) αναγκάζει τον διαιτητή να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι! θα βάλουν το passive οι λαγοί +30 movement speed.
Recommended Posts