FighterBoss Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 έλεος δεν ξέρω πως μπορώ να εκτύπωσω... κάτι απο τον υπολογιστή σε χαρτί help me :X
FighterBoss Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΩ χώρισες
Fanky Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 τότε σκατά ρε φίλε,εχω βαρεθει γαμω το πουτσοσχολείο γαμώ.
FighterBoss Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 σκατά ρε φίλε,εχω βαρεθει γαμω το πουτσοσχολείο γαμώ. άντε μωρέ μαλάκα αυτό είναι; και τώρα βρήκες να το σκεφτείς;xD όλοι περνάμε αυτό το "λούκι" ;p
Sοfos Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΩ σκατά ρε φίλε,εχω βαρεθει γαμω το πουτσοσχολείο γαμώ.
Fanky Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ρε πούστη σκέφτομαι οκ,άλλο είναι να διαβάσεις για στην τρίτη π.χ τα μαθήματικα που σε ενδιαφέρουν, ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΜΕΣΑ,ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ,7 ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ,ΓΑΜΩ.
Fanky Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ρε πούστη σκέφτομαι οκ,άλλο είναι να διαβάσεις για στην τρίτη π.χ τα μαθήματικα που σε ενδιαφέρουν, ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΜΕΣΑ,ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ,7 ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ,ΓΑΜΩ.
Sοfos Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ρε πούστη σκέφτομαι οκ,άλλο είναι να διαβάσεις για στην τρίτη π.χ τα μαθήματικα που σε ενδιαφέρουν, ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΜΕΣΑ,ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ,7 ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ,ΓΑΜΩ. Απλα το πανε για "γενικη παιδεια" και "γενικες γνωσεις" κλπ.
Recommended Posts