⚡️Vergil Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 enoite trapezi πρώτο τραπέζι πίστα που λέμε?^^
WeirdSituation Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 πρώτο τραπέζι πίστα που λέμε?^^ ήρεμα ρε... δεν είμαστε λόρδοι..
Abnormal Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Λοιπόν Αλάνια Λόγω μέθυς δεν θυμάμαι αν έχουμε Πάσχα.Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σούβλισατε δέντρο ή αν στόλισατε αρνί......πάντος σου έυχομαι το φλουρί να βρεθεί στο δικας σου αυγό.......Χρόνια πολλά και καλά!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
⚡️Vergil Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ήρεμα ρε... δεν είμαστε λόρδοι.. δεν θα με χάλαγε πάντως. βασικά θα ψηνόμουν για αραβικό μαγαζί τίγκα στο πικάντικο και στον ναργιλέ ^^
ĐarkSlayer Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Λοιπόν Αλάνια Λόγω μέθυς δεν θυμάμαι αν έχουμε Πάσχα.Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σούβλισατε δέντρο ή αν στόλισατε αρνί......πάντος σου έυχομαι το φλουρί να βρεθεί στο δικας σου αυγό.......Χρόνια πολλά και καλά!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! epises
WeirdSituation Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Λοιπόν Αλάνια Λόγω μέθυς δεν θυμάμαι αν έχουμε Πάσχα.Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σούβλισατε δέντρο ή αν στόλισατε αρνί......πάντος σου έυχομαι το φλουρί να βρεθεί στο δικας σου αυγό.......Χρόνια πολλά και καλά!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! ο ΕΔ δεν το είχε/έχει σιγκ;
Recommended Posts