`Rοmeο Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 0.2%?an einai etsi kapnizeis DavidOff pouto davidoff exei 0.2% Kanabi siga min exei kai 100% etsi legan kai gia to blackdevil.
Grim. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 gia mena exei noima auto to tragoudi...mpas kai baloun kapoioi mialo.. AMA TO AKOUGES LEEI KOKA To marihuanna den einai narkwtiko, stin olandia gt einai nomimo?
~Pants0*~ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 AMA TO AKOUGES LEEI KOKA To marihuanna den einai narkwtiko, stin olandia gt einai nomimo? Στην ολλανδια ειναι νομιμο..και εκει ομως υπαρχει ενα οριο..Το τραγουδι μιλαει για κοκα αλλα αυτα δεν διαφερουν :)
GamwTousNifalious Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Μου αρέσει που το κάνατε και θέμα σκατόζωα.Με 0.02% δε κλάνεις μια , οσο για τα τσιγάρα που λένε οι έξυπνοι πιο πάνω ότι έχουν κάναβη μέσα , πρέπει να είσαι πιο ηλίθιος και απο τον Grisom για να τα πιστεύεις αυτά.
GamwTousNifalious Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 siga min exei kai 100% etsi legan kai gia to blackdevil. Όσο για αυτές τις μαλακίες που λές , είναι πολύ απλό.Άνοιξε το τσιγάρο , ούτε ίχνος παπαδιού δε θα βρείς.
Pinaepple Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Μου αρέσει που το κάνατε και θέμα σκατόζωα.Με 0.02% δε κλάνεις μια , οσο για τα τσιγάρα που λένε οι έξυπνοι πιο πάνω ότι έχουν κάναβη μέσα , πρέπει να είσαι πιο ηλίθιος και απο τον Grisom για να τα πιστεύεις αυτά. χουχ ποιος εισαι εσυ?? ποσες φορες σε εχει κανει μπαν ο Γρισομ?
GamwTousNifalious Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 χουχ ποιος εισαι εσυ?? ποσες φορες σε εχει κανει μπαν ο Γρισομ? 1. Θα αποκαλυψω την ταυτότητα μου στο πέρασμα των αιώνων
Pinaepple Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 1. Θα αποκαλυψω την ταυτότητα μου στο πέρασμα των αιώνων οκαυ θα περιμενουμε
GamwTousNifalious Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 οκαυ θα περιμενουμε Γράφω με Ελληνικά ώστε να με καταλάβει πρώτος ο Finito xD
Grim. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Γράφω με Ελληνικά ώστε να με καταλάβει πρώτος ο Finito xD lord?
`Rοmeο Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Όσο για αυτές τις μαλακίες που λές , είναι πολύ απλό.Άνοιξε το τσιγάρο , ούτε ίχνος παπαδιού δε θα βρείς. σε μένα το λες?στον άλλο πες το.εγώ κοροηδευτικά του το πα.
WeirdSituation Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 χουχ ποιος εισαι εσυ?? ποσες φορες σε εχει κανει μπαν ο Γρισομ? και να σου πει, δεν θα ξέρεις..
Grim. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Μου αρέσει που το κάνατε και θέμα σκατόζωα.Με 0.02% δε κλάνεις μια , οσο για τα τσιγάρα που λένε οι έξυπνοι πιο πάνω ότι έχουν κάναβη μέσα , πρέπει να είσαι πιο ηλίθιος και απο τον Grisom για να τα πιστεύεις αυτά. Επιτελους backup!!!
astraLized* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 AMA TO AKOUGES LEEI KOKA To marihuanna den einai narkwtiko, stin olandia gt einai nomimo? Τι λες ρε ψηλέ? Το χασις ευθύνεται για σχιζοφρενικές και αγχωτικές καταστάσεις στο 65% των χρηστών του και μας λες οτι δεν ειναι ναρκωτικό? Ειναι...Και μάλιστα ενθεογενές και παραισθησιογώνο.
Grim. Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Τι λες ρε ψηλέ? Το χασις ευθύνεται για σχιζοφρενικές και αγχωτικές καταστάσεις στο 65% των χρηστών του και μας λες οτι δεν ειναι ναρκωτικό? Ειναι...Και μάλιστα ενθεογενές και παραισθησιογώνο. κοιτα, εχαρταται τι μαλακια θα αγορασεις
Recommended Posts