Jump to content

6 Δεκεμβριου


KnightOfH3ll

Recommended Posts

Τις εκδρομές τις κόβουν όταν γίνεται κατάληψη...

 

Εμάς είναι τόσο μαλάκες που δεν μας πάνε αυτές που δικαιούμαστε..

Link to comment
Share on other sites

Ελα ολα τα κανετε για να χασετε μαθημα.Και γενικα γενικοποιουμε τα πραγματα

εκτος απο ενα 5% το πολυ,ολοι οι αλλοι χεστηκαν για το ολο θεμα(απο αυτους που κανουν καταληψεις πορειες ισως κτλπ)

Link to comment
Share on other sites

Ζούμε σε ένα κόσμο που ο καθένας κοιτά το δικό του συμφέρον και σε μια πολιτεία που λίγο νοιάζεται για το μέλλον των πολιτών της και αυτό καταλαβαίνεται καθημερινά.'Ισως να ήμουν κατά για προσωπικούς λόγους όμως καθημερινά μοχθώ γι'αυτό που θέλω να αποκτήσω και κανείς με κανένα τρόπο δεν θα μπορέσει να μου το στερήσει.

-Εντός θέματος αυτή η ιστορία 'ήτω τραγική όμως καθημερινά γίνονται φρικτά πράγματα σε τούτο εδώ τον κόσμο που εάν κανείς τα λάμβανε υπόψη δεν θα έπρεπε να ζούσε.Το θέμα όμως είναι τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτο;Η απάντηση είναι όχι και πολλά ίσως και τίποτα.Αυτό το παιδί αδικοχαμένος έφυγε δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος εάν με όλο αυτό που γίνεται αποδίδεται φόρος τιμής τότε εγώ είμαι κατά και εξήγησα τους λόγους παραπάνω.

-Εκτός θέματος έχουν γίνει σχόλια για το 'banner' μου , δεν είμαι Αλβανός φυσικά και είμαι 'Ελλην αλλά εκεί είναι το 'banner' και εκεί θα παραμείνει .'Ημουν , είμαι και θα είμαι πάντοτε αυτής της τρέλας του "Ρατσισμου".

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Τις εκδρομές τις κόβουν όταν γίνεται κατάληψη...

Εμάς σε πληροφορώ οτι δεν μας έκοψαν ούτε μισή όταν μας έλοιπαν 4 βιβλία κατεύθυνσης ? 2 καθηγιτές γενικής ...

Και το πρωί όταν παμε με τα λεωφορία και περιμένουμε έξω 7:15 ?

 

Οι αλλοι που εκαναν κατάληψη μόνο για να χάσουν μάθημα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

Link to comment
Share on other sites

sta ........ kurie na min pigenes se poreia na min skotonosouna

 

Χαίρομαι που βλέπω ώριμους ανθρώπους με τέτοιες αντιλήψεις! =]

Εύγε φίλε μου, είναι ολοφάνερο πως έχεις κατανοήσει εις βάθος κάποιες συγκεκριμένες έννοιες και τη σημασία τους!

Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι που βλέπω ώριμους ανθρώπους με τέτοιες αντιλήψεις! =]

Εύγε φίλε μου, είναι ολοφάνερο πως έχεις κατανοήσει εις βάθος κάποιες συγκεκριμένες έννοιες και τη σημασία τους!

gia anelisetes mou esu re filosofe ....

 

egw file ta vlepw ola teleios realistika

ama den pigene to palikari den 8a evlepe  ta radikia anapoda

pige ekane mia megali vlakia o astinomikos (ta eixe xasi profanos mprosta se oloi autin tin fasi kai tin eide kapos kai ...)

Link to comment
Share on other sites

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΚΥΝΗΓΑΕΙ !

 

 

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ !

 

ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ !

 

SS SS ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !

 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ , ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ !

Link to comment
Share on other sites

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΚΥΝΗΓΑΕΙ !

 

 

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ !

 

ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ !

 

SS SS ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !

 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ , ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ !

monos s to skeytikes ?

xD

Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα συνθήματα λέγαμε σήμερα.Και ένα υπέροχο απόσπασμα από Βάρναλη που έτυχε και είδα σήμερα σε ένα βίντεο που προβλήθηκε :

 

Και να γιατί είμαι το πνέυμα της ανταρσίας

Γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται

φέρνω τα ιδανικά των κοσμων που γεννιούνται

Είμαι κάθε φορά το μέλλον...

 

Κ.Βάρναλης

Link to comment
Share on other sites

Ρε μαλακες, καντε τις πορειες σας, φωναξτε, κλαψτε αλλα μην καταστεφετε. Εβλεπα ειδησεις σε ενα καναλι και εδειχνε την γινοταν στην Αθηνα. Ο αλλος πηρε ενα σιδερο εσπαγε το μαρμαρο απο τα σκαλια μπροστα απο ενα μνημειο για να παρει κομματι να το πεταξει στους μπατσους! Ο αλλος πετουσε πετρες στο περιπτερο. Δεν σας ειπε κανεις να μην κανετε πορειες, αλλα μην καταστρεφετε την περιουσια του αλλουνου. Συνηθως οταν καποιος πεθαινει θρηνουμε κτλπ δεν καταστρεφουμε οτι βρουμε μπροστα μας.

 

Αποψη μου.

 

Coyote θα συμφωνησω με τον Σμοκε. Που παει 15 χρονων παιδακι; Πιστευεις οτι πηγε να πεταξει πετρες επειδη νοιαστηκε για το μελλον του ή γιατι το ειδε μαγκια; Δεν υποστηριζω ομως ουτε τον μπατσο. Απλα μην φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν.

Link to comment
Share on other sites

Οι στόχοι των αναρχικών είναι οι τράπεζες και οι πολυεθνικές δεν πετάμε σε περιούσιες απλών.

 

Οι αναρχικοί δεν αποτελούν έναν ενιαίο πολιτικό χώρο με κοινή πολιτική γραμμή. Αποτελούνται από ομάδες ανθρώπων και από μεμονωμένα άτομα, που μεταξύ τους, πέρα απ’ την ισότιμη συμμετοχή όλων στην λήψη και εκτέλεση αποφάσεων, υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Επομένως, τις επιλογές μιας συλλογικότητας ή ενός άτόμου, δεν είναι δυνατό να τις χρεώνεται ένας ολόκληρος πολιτικός ¨χώρος¨, ειδικά για τακτικές που διαδραματίζονται στο δρόμο, στην έκβαση των οποίων συμμετέχουν και άτομα που ίσως δεν επιθυμούν και δεν έχουν επικοινωνία με καμία διαδικασία σύνθεσης απόψεων και συνεργασίας.

 

Κάτι που προβάλλεται ως αντικοινωνικό φετίχ των αναρχικών, είναι το ότι είναι και κουκουλοφόροι. Η κουκούλα είναι όντως μια αντικοινωνική εικόνα. Είναι μια νίκη των κατασταλτικών μεθοδεύσεων του κράτους, που αναγκάζει τους αγωνιζόμενους σε επικοινωνιακές υποχωρήσεις. Οι αγωνιζόμενοι νιώθουν περήφανοι για τις επιλογές τους (άλλωστε σε ένα κόσμο υποταγής είναι οι μόνοι που το δικαιούνται) και θα προτιμούσαν να τις υπερασπίζονται με ονοματεπώνυμο. Ο κοινοβουλευτισμός όμως βαφτίζει παράνομους όσους την αμφισβητούν και ο κάθε ¨παράνομος¨ είναι πολύ σημαντικός για να χαρίζεται στον εχθρό.

 

Βία: η χρησιμοποίηση της δυνάμεως για επιβολή θελήσεως, καταναγκασμός. Είναι προφανές πως αυτοί που έχουν τη δύναμη και την χρησιμοποιούν για να μας επιβληθούν είναι οι εξουσιαστές. Οποιαδήποτε πράξη λοιπόν, έχει επιθετικά χαρακτηριστικά και στόχο αυτούς που χρησιμοποιούν τη βία, δεν μπορεί να’ ναι παρά αντιβία. Οι φοιτητές και οι εκπαιδευτικοί έξω απ’ τη βουλή και το υπουργείο, οι αγρότες στο δρόμο τους προς τα Τέμπη, οι ναυτεργάτες όταν τα φορτηγά σπάνε την απεργία τους και ανεφοδιάζονται, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα όταν οι απεργοσπάστες ξεκινούν απ’ τις χωματερές, δια της βίας υποχωρούν απέναντι στα ματ και μόνο δια της αντιβίας θα διεκδικήσουν την νίκη και την αξιοπορέπεια.

 

Παράπλευρη απώλεια της κρατικής βίας είναι ο συνασπισμός, που κατηγορήθηκε (όχι άδικα, αφού προσπαθεί να αντλήσει από αυτούς πολιτική υπεραξία) ότι υποθάλπτει τους κουκουλοφούρους (οι οποίοι βλέπουν εχθρικά οποιοδήποτε κόμμα) και έσπευσε να ξεράσει παρακάλια  προκειμένου να συνεχίσουν να τον παίζουν οι φίλοι του στο παιχνίδι της εξουσίας. Ο συνασπισμός που χρησιμοποιεί σαν επικοινωνιακό τρικ πολλές φορές την εικόνα των δυναμικών συγκρούσεων των κουκουλοφόρων, μάλλον αναγνωρίζοντας πόσο βαρετές είναι ούτως ή άλλως οι προεκλογικές του καμπάνιες.

 

Ως ένα απ’ τα πιο ενεργά κομμάτια των αγωνιζόμενων, οι αναρχικοί οργανώνουν και συμμετέχουν σε κοινωνικές κινητοποιήσεις, άλλες φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο οργανωμένα. Δεν παρεισφρέουν σε αυτές, αλλά δεν συμφιλιώνονται και με όσους τις αμαυρώνουν, φροντίζοντας για την σώνει και καλά ¨ειρηνική¨ τους έκβαση και προβάλλοντας το χριστιανικό γύρισμα του μάγουλου, σαν μοναδική τακτική απέναντι στον πολεμοχαρή εχθρό. Είναι φυσικό άλλωστε όλοι αυτοί(πολιτικάντηδες, εργατοπατέρες, δημοσιογραφήσκοι, …) να εναντιώνονται σε πρακτικές που αντεπιτίθονται και αγωνίζονται για την κατάργηση κάθε εξουσίας, καθώς γεύονται τα ψίχουλα της και στην ύπαρξη της οφείλουν τη θέση τους. Όλοι αυτοί βαφτίζουν πιστόλια, πιστόλια φωτοβολίδων και προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για ¨τυχαίες¨ εκπυρσοκροτήσεις και για κατάλυση του ασύλου. Αγχώνονται για την σωματική ακεραιότητα των πάνοπλων αστυνομικών, αγνοώντας τους χιλιάδες συνανθρώπους μας, που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ και συνήθως πισώπλατα, που κακοποιήθηκαν βάναυσα και βιάστηκαν απ’ τα όργανα της τάξης. Αναγάγουν την πυρπόληση ενός κουβουκλίου σκοπιάς σε βεβήλωση του μνημείου του άγνωστου στρατιώτη, σφυρίζοντας αδιάφορα μπροστά  στην προφανή ¨βεβήλωση¨ που διέπραξαν τα ματ με χημικά και ξυλοδαρμούς κυριολεκτικά επάνω στο μνημείο. Έπειτα σπεύδουν να καταπραΰνουν τις κοινωνικές αναταραχές, καταθέτοντας λουλούδια στο μνημείο και τονώνοντας το εθνικό αίσθημα, σε βάρος φυσικά του ταξικού.

 

Μια κοινωνία χωρίς ιστορική μνήμη, μια τηλεκατευθυνόμενη κοινωνία, είναι καταδικασμένη στην υποδούλωση. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι εξουσιαστές, όπως γνωρίζουν και το ότι ο λαός ακόμη νοσταλγεί της μεταπολιτευτικές απεργίες των οικοδόμων και τα ξηλωμένα πεζοδρόμια και φοβούνται την σύνδεσή με τα σημερινά ξηλωμένα πλακόστρωτα. Σπεύδουν να σπείρουν την σύγχυση, γιατί αν ο λαός αξιοποιήσει τις εμπειρίες που διαθέτει, δεν θα σταματήσει μπροστά στο στρατό κατοχής του κοινοβουλευτισμού που φράζει το δρόμο στις διεκδικήσεις του. Όσους έδωσαν τη ζωή τους για τον αγώνα, τους τιμάς όταν διδάσκεσαι απ’ τα λάθη τους. Όσοι πολέμησαν ειρηνικά και πνίγηκαν στο αίμα, δίδαξαν όσους πολεμούν με ό,τι έχουν.

       

 

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Άντε να σας ανοίξω λίγο τα ματάκια.Όποιος το διαβάσει δε χάνει πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...