Frank Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Ευχααριστώ φίλε μου να είσαι καλά! :) Quote
Frank Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Παίδες! Τσεκάρετε νέο κομμάτι από εμένα (Δόλο) και τον Enik! Περιμένω γνώμες! Quote
Steven7 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 8a kanw oti pernaei apo to xeri mou na fanite kai edw Kiato Quote
Frank Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 8a kanw oti pernaei apo to xeri mou na fanite kai edw Kiato Δεν σε έπιασα αλλά δεν πειράζει! :P :P Quote
JiZ Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 leei tha kanei oti pernaei apto xeri tou gia na ginete gnwstoi kai ekei kato...(nomizo) Quote
Frank Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Ευχαριστούμε παιδιά για τα σχόλια σας! Δεν σταματάμε συνεχίζουμε δυναμικά, γιατί όταν πληγωνόμαστε πρέπει να προχωράμε! ;) Quote
Morian Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 xaxaxa Re Pano, me ton Bambakousi ton Giota eimaste seira sto Naulpio reeee! axaxa exoume liosei sto gelio! Koita simptosi! Quote
Frank Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 posa tradoudia exete bgalei ws twra? Ηχογραφημένα έχουμε πάρα πολλά...Ανεβασμένα έχουμε όσα βλέπεις στο κανάλι μας στο youtube. xaxaxa Re Pano, me ton Bambakousi ton Giota eimaste seira sto Naulpio reeee! axaxa exoume liosei sto gelio! Koita simptosi! Χαχαχαχα! Κάτι μου είπε αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιον εννοούσε! Και γαμώ τα παιδιά ο Πάνος ε? Χεχεχε Quote
Frank Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Έσκασε νέο κομμάτι μάγκες! Καθαρά δικό μου! Τσεκάρετε και πείτε μου γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι! Χεχε! Quote
Nicolás™ Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ωραια τραγουδακια εχετε, κανατε πολυ καλο ξεκινημα στον χωρο... Quote
TEOGR_hItMaKeR Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ωραια τραγουδακια βγαζετε ! 2 συμβουλες απο εμενα Πρωτον αμα γινεται οχι μονο ραπ... Και 2ον Εχετε ακομα "παιδικη" Νεανικη τελος παντων φωνη .. Εαν γινεται με καποιο προγραμμα λιγο να βαλετε bass να ακουγεται πιο ωραιο :) Quote
'Baggos' Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Δεν σταματάμε συνεχίζουμε δυναμικά, γιατί όταν πληγωνόμαστε πρέπει να προχωράμε! ;) Χαχαχα! Όπως? να σηκώνεσαι το πρωί, να παίρνεις λεφτά από την μαμά και να πας σχολείο με το μηχανάκι που σου πήρε ο μπαμπάς? Μόνο μαγκές hip hop και μαλακίες ξέρετε, σηκωθείτε 5:30 το πρωί για να πας για δουλειά, και να βρέχει έξω! Άστο, καλό το γκρουπάκι αλλά για το μεταξύ σας, να κόβετε βόλτες και να λένε " αυτοί του άσπρου - μαύρου " Που είμαι σίγουρος, ούτε την έννοια του τίτλου δε νιώθετε! ( ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΣ ΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΨΕΥΤΗΣ ) Quote
Recommended Posts