Reptant_ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Pro 2011 ... an kai i perigrafi me aidiase :P ... me aggliki perigrafi paizo :D Παρακαλω επιχειρηματα Μην μου πεις ενα:Το PRO ειναι καλυτερο γιατι δεν ειναι
kr1n0s* Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Να σου πω αν σου αρεσει η αθλια ελληνικη περιγραφη(εμενα μου αρεσει να γελαω) το εκθαμπτωτικο μενου το απαθες παιχνιδι τα μη αληθινα σουτ οι παιχτες να μην κανουν κινησεις και να παιζουν σαν ρομποτ και να μην μπορεις να δωσεις μια πασα,καθως και να παιζεις με τις συνθεσεις ομαδεων του προηγουμενου μαιου,πεξε pro Αν θες την κλασικη αγγλικη περιγραφη,με τις τελευταιες συνθεσεις ομαδεων,με καλυτερο gameplay+ ολα πιο αληθινα,απλα με λιγο χειροτερα γραφικα παρε FIFA Πεξε καλυτερα FIFA 2011 ή Pes2010 το Pes2011 ειναι οτι πιο αθλιο εχω δει σε PES ever +1 H perografi stin arxi eixe plaka... alla meta m ta eprize gt eixa ma8ei ka8e protasi ape3w. Fifa 11 marese to menu pou molis arxizei to game den sou exeu to klasiko menou menu, alal 1 pexti na kaneis oti 8es san proponisi, entiposiakos htan o tropos pou etrexe :P & e3eretiko gameplay se adi8esi me tou PES Me liga logia Fifa 11
Reptant_ Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 ennoeitai pro 11 τραβα πεθανε ή πες μου ενα σωστο λογο
Kaizoku Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 τραβα πεθανε ή πες μου ενα σωστο λογο bre a gamisou,to protimw maresei pio polu
Reptant_ Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 bre a gamisou,to protimw maresei pio polu Ωριμος 15 μερες τωρα,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν μου ειπε εναν σοβαρο λογο για να παιζεις pro αντι για fifa μα τον θεο
Kaizoku Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ωριμος 15 μερες τωρα,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν μου ειπε εναν σοβαρο λογο για να παιζεις pro αντι για fifa μα τον θεο me ekneurises,panta epeza pro duskolo na stamatisw fetos ,mia fora eixa dokimasei to fifa kai de mou aresei mou fanhke polu "eukolo" gi' auto pro kai pali pro
Phoenix4 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Πω γαμώ την παλάμη μου αυτός ο μονοπλευρισμός να μην υπήρχε και έκοβα το χέρι μου.
Reptant_ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Πω γαμώ την παλάμη μου αυτός ο μονοπλευρισμός να μην υπήρχε και έκοβα το χέρι μου. Αυτο μου την σπαει και εμενα Παιζουν κατι,χωρις να εχουν δοκιμασει το αλλο επειδη το fifa 2005 ηταν χειροτερο απο το pes5,δηλαδη θα παιζουμε PES μια ζωη;φφς
Phoenix4 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Αυτο μου την σπαει και εμενα Παιζουν κατι,χωρις να εχουν δοκιμασει το αλλο επειδη το fifa 2005 ηταν χειροτερο απο το pes5,δηλαδη θα παιζουμε PES μια ζωη;φφς δες εδώ να πούμε me ekneurises,panta epeza pro duskolo na stamatisw fetos ,mia fora eixa dokimasei to fifa kai de mou aresei mou fanhke polu "eukolo" gi' auto pro kai pali pro Πόσο τραγικός.. δηλαδή επειδή παίζει μία χρονιά , δύο χρονιές pro θα παίζει πάντα pro χωρίς να κοιτάει τι του "δίνουν". Λέει μία φορά έπαιξε fifa χωρίς να αναφέρει καν ποια έκδοση ήταν σα να λέει *στις μπάλες μου όλα ίδια έιναι* δεν έχει ιδέα να πούμε και βάζει άποψη να πούμε θάρις και το fifa είναι σαν το pro , κάθε χρόνο ίδιο απλά με καινούργιες μεταγραφές και ποιο λαμπερό μενού. Α ναι στο pro2011 δεν μπήκαν οι καινούργιες μεταγραφές. Με λίγα λόγια γενικοποιεί την άποψη του κάτι που προσωπικά μου σπάει τα νεύρα δηλαδή είναι κουφό. πρόβατα να πούμε..
Reptant_ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Μετα μας λενε γιατι ειμαστε ετσι σαν λαος Πραγματικα καπου καπου συμπεριφερομαστε σαν προβατα..
Recommended Posts