ĐarkSlayer Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ama pezis low rate kai intrelude kalitera na pidiksis apo kana balkoni.
Reptant_ Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Πότε ξεκίνησε το Improved Pet System? Hellbound @DS:Καποτε παιζαμε low rate Interlude...οταν δεν υπηρχε παραπανω ..
ĐarkSlayer Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Hellbound @DS:Καποτε παιζαμε low rate Interlude...οταν δεν υπηρχε παραπανω .. dn nmz ego epeza c4-c5 mexri p bgike to hellbound poli spanio pezo intrelude epidi pezoun oi alloi kai dn theloun na figoun.
UnEffect Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ιnterlude ειναι για PVP-only. Low-Rate δεν παλευεται με τιποτα ... Για Low-Rate πολυ καλο Client ειναι το Gracia Final.
ĐarkSlayer Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ιnterlude ειναι για PVP-only. Low-Rate δεν παλευεται με τιποτα ... Για Low-Rate πολυ καλο Client ειναι το Gracia Final. to shitlude dn ine gia tpt.
Furiosus Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Από αισθητική πλευρά, ο οδηγός είναι χάλια :| Λίγο το anti-leech, η μεγάλη γραμματοσειρά, τα άτονα ελληνικά υποβαθμίζουν την γενική εικόνα του οδηγού.
UnEffect Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 to shitlude dn ine gia tpt. Aληθεια ? Πως κ' ετσι ? Από αισθητική πλευρά, ο οδηγός είναι χάλια :| Λίγο το anti-leech, η μεγάλη γραμματοσειρά, τα άτονα ελληνικά υποβαθμίζουν την γενική εικόνα του οδηγού. Ε νταξ', οι πληροφοριες ειναι που μετρανε. ::)
Furiosus Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ε νταξ', οι πληροφοριες ειναι που μετρανε. ::) Δεν είπα κάτι αντίθετο, απλά έκανα μια επισήμανση.
Reptant_ Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Από αισθητική πλευρά, ο οδηγός είναι χάλια :| Λίγο το anti-leech, η μεγάλη γραμματοσειρά, τα άτονα ελληνικά υποβαθμίζουν την γενική εικόνα του οδηγού. 1:Δεν προκειται να κατεβασω PS για ενα πραγματακι 2:Βαριεμαι να τονιζω 3:Πιστευω ολοι καταλαβενετε αυτα που λεει
WeirdSituation Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 2:Βαριεμαι να τονιζω 10 λεπτά να τονίσεις, μετά θα πηγαίνει μόνο του.
VeGe Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 10 λεπτά να τονίσεις, μετά θα πηγαίνει μόνο του. Ισχύει, και εγώ το ίδιο έλεγα και τώρα πάει μόνο του το χέρι μου.
Xplicit7 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Πολύ καλός και χρήσιμος οδηγός αλλά θα συμφωνήσω ότι η αισθητική του είναι τραγική.
xHellBornx Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 wraia post me voh8hse arketa. Dn to h3era to quest na pw thn alh8eia.... :D
VeGe Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 wraia post me voh8hse arketa. Dn to h3era to quest na pw thn alh8eia.... :D Tώρα μόλις το έμαθες πήγες και το έκανες... Sure ;O
CarmineAngelo Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 wow , ωραιος οδηγος finito θα σου έδινα εγώ το καρμα αλλα με πρόλαβαν , τελως πάντων εγω κανω τον ευκολότερο τρόπο πηγαίνω clan hall και αγοραζω και μετα το κανω εxchange μπορεις να μου πεις πόση ώρα μπορει να με πάρει?
Recommended Posts