AntiStyle Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 γιατί βαριούντε να xpάρουν 15 ώρες για 1 lvl. Autoi omws den bariountai na allazoun server ka8e 1 mina epeidi bariountai sunexeia sta idia ka8e mera pvp ??
WeirdSituation Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Autoi omws den bariountai na allazoun server ka8e 1 mina epeidi bariountai sunexeia sta idia ka8e mera pvp ?? ρώτα τους...εγώ τι να σου πω..;p
PilorGr Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 30x - 75 x einai enas kalos medium kai synama mpoliko pvp gt einai efkolo na fkiaxteis!!!! de psifisa tpt gt ola ta rates p edoses einai kathara High rate servers!!
AntiStyle Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 30x - 75 x einai enas kalos medium kai synama mpoliko pvp gt einai efkolo na fkiaxteis!!!! de psifisa tpt gt ola ta rates p edoses einai kathara High rate servers!! sumfonw....alla stous low rate exeis arketa pramata na kaneis pou poianoun mpoliki wra kai tautoxrona pvp kai polla alla gi'auto m'aresoun oi low rat polu :DDD
PilorGr Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 sumfonw....alla stous low rate exeis arketa pramata na kaneis pou poianoun mpoliki wra kai tautoxrona pvp kai polla alla gi'auto m'aresoun oi low rat polu :DDD yy yparxoun polla pragmata opos quest gia nobless opou polla atoma tha mazevoun items gia quest... i oti tha paei i clan s gia ena boss kai tha einai kai war ekei opou tha xreiastei na pesei ksylo gia na minei mia clan gia to boss opos kai polla alla!!!
AntiStyle Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 yy yparxoun polla pragmata opos quest gia nobless opou polla atoma tha mazevoun items gia quest... i oti tha paei i clan s gia ena boss kai tha einai kai war ekei opou tha xreiastei na pesei ksylo gia na minei mia clan gia to boss opos kai polla alla!!! Swstos o filos ;)↲ emas ston www.lineage-server.com i clan mas exei arketa atoma etc wste pragmatopoihsame to 1o Valakas /Baium/Atharas ;) Me ksulo enoeitai :p
Smok3BoY Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 x1000 gia na eisai ok h ama 8es kanton x200 kai vale grelin pou pas me ena hit kateu8eian 85
PilorGr Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 x1000 gia na eisai ok h ama 8es kanton x200 kai vale grelin pou pas me ena hit kateu8eian 85 lol pio to noima re filos na ton kanei x200 kai me ena mob na pigeneis max lvl amesos??
HellRanger Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Αφού το λιγότερο που δίνεις για Epilogue είναι το x200, τότε λέω x200 πως είναι "καλά".
Cheburashka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 to x300 psifisa an kai to TOP einai x45
Recommended Posts