WoodyDac1ty Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Lipon ine aplo psaxno l2j(ena kalo project) pack kai dino mexri 100$ ala ta lefta tha ta exo se 3hs kai parapano malon mhnes........kai tha ithela na m prosferi enas....me ta eksis pragmata l2j fullprotection no way to get attacked full bugs fixed100% skill work 100% me kala feautures ena farm zones gia blessed scrolls no custom gm shop,gk,blessed manager 100event medal to 1,gia armor 80....kai giayto mexri 100$....aplo elpizo opos ola ta pack....:p
Nightw0lf Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ama vreis kati tetio me 100 euro pes mou kai mena an kai diskolo
Dir50 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kane me add sto msn psomas2@windowslive.com
Kafros_Gr Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 borw na s vrw 2 pack to ena jbrazil me full anti hack mexri twra dn piani kanena kai exw k ena jteon an endiaferese pm
FighterBoss Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 borw na s vrw 2 pack to ena jbrazil me full anti hack mexri twra dn piani kanena kai exw k ena jteon an endiaferese pm μάλλον θα λες για αυτά που έγιναν share στο mxc ε ;
Kafros_Gr Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 oxi akiro to jteon ine vlakia provlima ala to jbrazil p exw ine para poli kalw exi pwla anti hack kai dn piani to bug me to loading Server protected Anti noobish error Anti server attacker Anti phnx Enchant Anti phnx Announcement Anti phnx Critical Error Anti phnx Multi sell Anti phnx sub clas Anti Jkiller Anti jMinikiller Anti flood Anti no target bug Anti Trade bug Anti hlapex Anti Sharp BooteR afta ta exw dokimasi kai dn pianun kai exi akoma kai piw pwla p exw kani ala dn 3erw ta name tus
Sniffer* Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 oxi akiro to jteon ine vlakia provlima ala to jbrazil p exw ine para poli kalw exi pwla anti hack kai dn piani to bug me to loading Server protected Anti noobish error Anti server attacker Anti phnx Enchant Anti phnx Announcement Anti phnx Critical Error Anti phnx Multi sell Anti phnx sub clas Anti Jkiller Anti jMinikiller Anti flood Anti no target bug Anti Trade bug Anti hlapex Anti Sharp BooteR afta ta exw dokimasi kai dn pianun kai exi akoma kai piw pwla p exw kani ala dn 3erw ta name tus axaxaxaxaxaxax
Recommended Posts