Anedaktos Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Geia sas pedia epidi blepw oti me to photoshop kapia atoma kanoune papades xD anarotiomouna an kapios kai bebea thelei na me boithisei dld as pou mi kapou sigekrimena pou prepe na psaxw kai an ginete kapia basika pragmata na mou dixi .... To xerw oti einai diskolo kai to photoshop prepei na to matheis mono sou alla an ginotane ligo help plzz .. exw photo shop CS3
unqART Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Katarxin photoshop kai na 8elei kapios einai polu diskola na s ma8ei gia afto einai to google mporeis na vreis oti 8eleis apla 8elei psa3imo. episeis katevase to CS5 to CS3 einai polu palio .
Nosti21 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ama diavaseis 4-5 tutorials pou exei to mxc edw pera k epimineis gia na matheis ginese exper. opote arxise na diavazeis tutorials.
Anedaktos Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Gia to CS5 an ginete na mou dosete ena link cracckarismeno an ginete kai oso gia ta tutorials tha ta psaxw olla gt einai ena pragma pou me endiaferei poli
unqART Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Gia to CS5 an ginete na mou dosete ena link cracckarismeno an ginete kai oso gia ta tutorials tha ta psaxw olla gt einai ena pragma pou me endiaferei poli mporeis na psa3eis se warez trackers ktlp i na to katevaseis apo to adobe kai na vreis to klidi meta p dn einai mporw na s dosw kai egw.
Reptant_ Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 please use the tag [GR] on the tittle bro Να τον κανουμε unban να βαλει tags?
MasterDisaster Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Το μσν μου το έχεις.Κάνε ένα πμ όταν έχεις χρόνο(από αύριο το πρωί )!
Recommended Posts