Jump to content

[GR] Topic για την ΑΕΚ


Belzebul

Recommended Posts

Την ικανοποίησή του που η Χάιντουκ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και όχι στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής τερματοφυλάκων του κροατικού συλλόγου, Τόνσι Γκάμπριτς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Slobotna Dalmacija».

 

Ο 49χρονος πλέον Γκάμπριτς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη διετία 1991-93, την εποχή που στο «Νίκος Γκούμας» δεν έπεφτε καρφίτσα και η «Ένωση» δύσκολα έχανε βαθμό (ρεκόρ με 17 νίκες σε 17 αγώνες το 1992-93). Τις δύο χρονιές που υπεράσπιζε τα δοκάρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης γνώρισε ήττες με το ίδιο σκορ (3-1).

 

Τα λόγια του είναι ενδεικτικά της δυναμικής εκείνου του γηπέδου: «Το παλιό γήπεδο της ΑΕΚ ήταν πραγματική κόλαση! Αλλά στο ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ ήταν περίεργα γιατί είχε οπαδούς μόνο των φιλοξενουμένων. Οι Έλληνες οπαδοί κάνουν φανταστική ατμόσφαιρα. Ούτε τώρα θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά είμαστε τυχεροί που δεν θα παίξουμε στο παλιό γήπεδο της ΑΕΚ. Εκεί θα μας περίμενε μια πραγματική κόλαση! Όταν έπαιζα παλιά σε αυτό το γήπεδο, δεν μπορούσες να περιμένεις ότι θα πάρεις βαθμούς…»

 

Link to comment
Share on other sites

ego ime paok alla ama pezi olimpiakos aek i aek as poume pao ipostirizo aek afto exo napo

Αυτό είναι κόμπλεξ , να είσαι περήφανος ΛΑΓΕ-ΕΝΤΟΣ-ΠΟΛΕΩΣ
Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι κόμπλεξ , να είσαι περήφανος ΛΑΓΕ-ΕΝΤΟΣ-ΠΟΛΕΩΣ

Μπορει να υποστηριζει ΑΕΚ επειδη και η ομαδα του και η ΑΕΚ εχουν Για σημα τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ...

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...