Jump to content

[HELP] L2j Client Modding Problem CT 2.4


Emek
 Share

Recommended Posts

Hello, some time ago i started to change my Lineage systems and all was work grate until Gracia Epilogue chronicle started.

After that no one of my modifications work. I was only able to make Zoom hack and Title hack. After many hours spent at Google / This forum i found many programs what should Edit Epilogue Files. My old Lineage Utilis isnt supporting Epilogue.

I got many decoders, L2Edit programs but no one work good.

 

Ok, few of them open new epilogoue files. I have changed what i was need but when iam trying to start game i get Crash.

I modify only l2 client. It looks like new Epilogue Lineage client dont want to read old-way coded files (Even if that programs are called "Epilogue Compatibile")

 

What i most need is to modify systemmsg-e.dat but whatever i change in this file game crash. (For sure - i have NOT modified systemmsg-e.dat as a base file to modify)

 

I got another problem with even old files. When i open Eula-e.dat file and try to change something file not work anymore. (Even if i use Gracia Final files)

 

Iam amatour, but in my dream is to modify Lineage 2 HUD textures or u can call it skin. I like photoshop works but got problems to compile files for lineage good and dont get crash.

 

At this forum i have found Modified system for Gracia Epilogue, and i downloaded it. Then i copy systemmsg-e.dat to my Lineage system folder. Unfortunly game crash at start.

 

I dont know what to do now, maybe someone other - Professional man could help me. I wish You can.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Found this post it mentioned HUD....so, I wanted to ask someone that knows about Gracia Final 2.3:

1: I read in some guides to "update the client fully"...but wouldnt that patch it too far?

2: Currently I am connecting on 127.0.0.1 and I have NOT updated my Final 2.3 client at all...only used patched system.  However, no chars have a HUD...for their hp and mp..etc.  Is there a way to get the HUD working again?  Thnxs for any help.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock