ellinaras007 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Είναι ενα απλό παιχνιδάκι. Θα ξεκινήσω εγώ ένα ποίμα και μετά εσείς θα συνεχίζεται, ο καθένας με τους δικούς του στίχους. Αν δεν γίνετε το ποίμα να συνεχιστεί Τότε ο επόμενος να ξεκινήσει καινούργιο. Πχ.{Μαχαίρι δίκοπο βαρί είναι το στιλέτο και άμα δεν σου άρεσε κοτόπουλο φιλέτο !!! pr0 :P} Αν γίνετε ολοι να γράφετε ελληνικά ! Λοιπόν αρχίζω. Σ' ένα δέντρο με πουλία Κάθετε μια κοπελιά Quote
Belzebul Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ναι όλο έτσι θα το πάμε -.- Αρχίζω Ενα βραδυ που κατουραγα και κοιταγα τα 'στερια ηρθες εσυ με στο μυαλο μου με μια κιλωτα "Στελλα" (τι βγαζω ο πουστης χαχα) Quote
Loren Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ναι όλο έτσι θα το πάμε -.- Αρχίζω Ενα βραδυ που κατουραγα και κοιταγα τα 'στερια ηρθες εσυ με στο μυαλο μου με μια κιλωτα "Στελλα" (τι βγαζω ο πουστης χαχα) και η κιλωτα σου μωρο μου καυλονει το πουλακι και σαν καυλομενο πρεπει να σε γαμισωκαι λιγακι Quote
Belzebul Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 και το λιγακι εγινε πολυ και το πολυ βδομαδες Quote
Loren Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 και δεν αντεχω την αγαμια αλλο.. 8ελω να γαμισω και να χισω το ορεο σου μουνακι Quote
ellinaras007 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 ναι όλο έτσι θα το πάμε -.- Αρχίζω Ενα βραδυ που κατουραγα και κοιταγα τα 'στερια ηρθες εσυ με στο μυαλο μου με μια κιλωτα "Στελλα" (τι βγαζω ο πουστης χαχα) Μα τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ρε Στέλλα Εσύ δεν είσαι για κιλώτα μα μόνο για καπότα Quote
Dimis4 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 και οχι καπότα ακριβή, και οχι καπότα ωραία γιατί από φράγκα στέγνωσε όλη η παρέα Quote
ellinaras007 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 φράγκα δεν έχουμε να πάμε τουαλέτα και εσύ μου λες να πάμε στην "Μαριέτα" :P Quote
Dimis4 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 η Μαριέτα μιά φορά είναι καλο κομμάτι, και 1000 ευρο θα έδινα για να την πάρω μάτι. Quote
mVecAtoR Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Μα έλα που δε ντην πήρα μάτι και την πήρε ο γείτονας Sarabi ( υπέροχο όνομα) Quote
MaestroLuke Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ο θεός έχει μεγάλο πουλί και τρώει κομπόστα Quote
Recommended Posts