GameBlonD Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Opios exei kanena ID/pass ean mporei na mou to stilei se pm, ty.
Devil22 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 kai na st stili to nod dn lei mia.Na se sigouros vale avira h kaspersky mn tiraniese gia mlkitses!
Phoenix4 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 kai na st stili to nod dn lei mia.Na se sigouros vale avira h kaspersky mn tiraniese gia mlkitses! ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ! @gameblond check τα pm σου
BangZ0r Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ! pios milise. Opios exei kanena ID/pass ean mporei na mou to stilei se pm, ty. Google is ur friend.psa3to
Phoenix4 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 pios milise. το ξέρω Google is ur friend.psa3to λες να μην το ξέρε ; άμα ήταν δεν θα είχαμε και request topics lol kkthxbb κάποιος να το κλειδώσει ο gameblond πείρε τα keys που ήθελε
BangZ0r Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 το ξέρω i aytognwsia ine kalo prama : ) xerome. κάποιος να το κλειδώσει ο gameblond πείρε τα keys που ήθελε afou ta pire,simfwnw ! lock it ;d
Phoenix4 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 i aytognwsia ine kalo prama : ) xerome. βασικά εννωούσα ότι είμαι έμπειρος αφού συμφωνείς έχω και έναν φαν!
BangZ0r Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 βασικά εννωούσα ότι είμαι έμπειρος αφού συμφωνείς έχω και έναν φαν! ipotimitika to eipa k simfwnises :P
Devil22 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 opa o empiros theori kalo to eset?an eine dinaton auto dn eine empiria agorina m auto eine kati allo. Ti sto vale o pateras s k xerese?.
Coyote™ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 opa o empiros theori kalo to eset?an eine dinaton auto dn eine empiria agorina m auto eine kati allo. Ti sto vale o pateras s k xerese?. LOL. Στοιχηματίζω πως αν ερωτηθείς γιατί χρησιμοποιείς avira/kaspersky αντί για nod32, δεν θα έχεις μια ξεκάθαρη απάντηση. Γι'αυτό λοιπόν και σε ρωτώ τώρα.. Και να είσαι πιο ευγενικός. Κανείς δεν σε προσέβαλε έτσι.
Devil22 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 LOL. Στοιχηματίζω πως αν ερωτηθείς γιατί χρησιμοποιείς avira/kaspersky αντί για nod32, δεν θα έχεις μια ξεκάθαρη απάντηση. Γι'αυτό λοιπόν και σε ρωτώ τώρα.. Και να είσαι πιο ευγενικός. Κανείς δεν σε προσέβαλε έτσι. google it,h youtube it. Kai dn milisa k toso siga ti tou eipa. Simiosi:GIa free software leme twra.Antivirus.
Phoenix4 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 opa o empiros theori kalo to eset?an eine dinaton για πες ένα λόγο Ti sto vale o pateras s k xerese?. εσύ έπιασες ποντικί και πληκτρολόγιο στα χέρια σου και νομίζεις οτί μπορείς να κρίνεις χωρίς να έχεις ιδεά lol Στοιχηματίζω πως αν ερωτηθείς γιατί χρησιμοποιείς avira/kaspersky αντί για nod32, δεν θα έχεις μια ξεκάθαρη απάντηση. μην βάζεις δύσκολα από τώρα! google it,h youtube it. τι google τι youtube θα με κουζουλάνεις , για αποδείξεις μιλάμε τι έχει δει το μάτι σου και πόσους μήνες δουλεύεις σε αυτό και τι εμπειρία και αποτέλεσμα έχεις βγάλει. στο youtube ο καθένας βάζει ότι βίντεο του καπνίζει και το google απλά βγάζει αποτελέσματα άλλων ιστοσελιδών που και εκεί χίλια δύο πράγματα παίζουν ρόλο , κυρίως η διαφήμιση. και τα mac δεν πολυδιαφημίζονται στην ελλαδά σχεδόν ούτε ακούγονται τι σημαίνει αυτό οτί είναι ανύπαρκτα ; Simiosi:GIa free software leme twra.Antivirus. free λέει lol. ούτε στο κόπο να μην μπει κανείς να πάρει free av , λες η εταιρία να το κρατάει αναβαθμισμένο και με σωστά αποτελέσματα [άμα μπορέσει που δεν θα μπορέσει] για την ψυχή της μάνας της ; σε 5 λεπτά βρίσκεις κλειδιά για όποιο AV θες τι να το κάνεις το free. άσε που το topic δεν αναφερόταν καν για free Edit: κάποιος να το κλειδώσει αφού έτσι και αλλιός ο gameblond πείρε τα keys που ήθελε
Devil22 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 katse kanto test mr smart guy. Ola ta alla ta exw perasei
Coyote™ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 katse kanto test mr smart guy. Ola ta alla ta exw perasei Ναι, παρ'όλα αυτά δεν απαντάς στο ερώτημά μου. Δώσε μου έναν απλό λόγο. Προφανώς δεν έχεις κάποιο ισχυρό επιχείρημα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όλα είναι λόγια του αέρα.. Οπότε κάποιος να το κλειδώσει αφού έτσι και αλλιός ο gameblond πείρε τα keys που ήθελε
Phoenix4 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 katse kanto test mr smart guy. Ola ta alla ta exw perasei βάζεις βγάζεις τα av εσύ σα τα πουκάμισα ; καλά κρασιά PS: τουλάχιστον βάλε την latest έκδοση + να είναι το smart security <.< Ναι, παρ'όλα αυτά δεν απαντάς στο ερώτημά μου. Δώσε μου έναν απλό λόγο. Προφανώς δεν έχεις κάποιο ισχυρό επιχείρημα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όλα είναι λόγια του αέρα.. Βασικά δεν ξέρει ούτε ο ιδιός γιατί το υποστιρίζει , απλά πείσμα ;p
Recommended Posts