Sido Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 flow rege ar fi dat bine pe instrumentalu asta eu zic ca l-ar fi stricat.
Trance Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 (edited) mi-am dat seama dc Trance nu mai e pe forum si se indreapta spre emo( vorba lui stereo ) http://www.djmag.com/top100 .O cazut Armin o pozitie :troll: Eh, mai lasa si el pe altii 1 an sa se bucure. !!!! Edited October 22, 2013 by Tяαnce
Sido Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Ai ajuns sa-ti dai locul din rai pentru un trai mai bun, Sa iti vinzi sufletul pentru ceea ce n-ai acum, Mirosind a mac imi spui ca esti cel mai bun, Traiesti in prezent insa viitorul este acum.
Stereotype Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 (edited) Că las deoparte verdele, las și sticla de alcool, Că ăștia fură mai ușor când ești praf și ești matol Și în școli e gol. Ei te vor needucat, Nu-ți place să citești? Ești mai ușor de controlat. Ei vor să bagi droguri des, în caz că ai ripostat Și arăți cu degetul... Cine crede un drogat? Ei vor să stai blajin, să fii tot timpul varză, Ești mai greu de combătut când ai o minte trează. Edited October 23, 2013 by Stereotype
Nervos Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 (edited) ca are tatele mari? Cerceii + Pantalonii scurti.. cat despre sani mari..nu-mi pasa...daca are o fatza frumoasa si nu e un schelet/barosana, e perfecta Edited October 23, 2013 by Nervos
Raule Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Cerceii + Pantalonii scurti.. cat despre sani mari..nu-mi pasa...daca are o fatza frumoasa si nu e un schelet/barosana, e perfecta as da in ea ca surdu in clopot :happyforever:
Nervos Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 as da in ea ca surdu in clopot :happyforever: bah, daca are sani, cat de cat vizibili, is buni, dar macar curu sa il aiba oleaca mai bunicel, ca sa nu imi zgarii pl printre oase..
Recommended Posts