Stereotype Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Ce ziceti baieti? Cand completezi experianta Primesti: - Jumatate de stea verde - O noua culoare pentru litera "M" - O noua culoare pentru bara de "EX" - Si rank nou (ex: VISCOUNT) P.S: Pot sa o mai perfectionez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Ce ziceti baieti? Cand completezi experianta Primesti: - Jumatate de stea verde - O noua culoare pentru litera "M" - O noua culoare pentru bara de "EX" - Si rank nou (ex: VISCOUNT) P.S: Pot sa o mai perfectionez. GJ.Arata foarte bine.Dar cred ca e prea mare pentru a fi pusa la rank.Daca ai putea sa-i dai resize sa se potriveasca ar fi perfect. Poate maxtor si accepta designul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stereotype Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 GJ.Arata foarte bine.Dar cred ca e prea mare pentru a fi pusa la rank.Daca ai putea sa-i dai resize sa se potriveasca ar fi perfect. Poate maxtor si accepta designul. Da stiu e doar un demo... ii pot da resize si mai pot face si modificari deja am niste idei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stereotype Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Ce ziceti baieti? Cand completezi experianta Primesti: - Jumatate de stea verde - O noua culoare pentru litera "M" - O noua culoare pentru bara de "EX" - Si rank nou (ex: VISCOUNT) Exemplu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyratrux Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Arata bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Astia care pot sa schimbe ceva sunt prea prostalai ca sa faca ceva. O sa ramana astea urate sau in cel mai bun caz o sa revina la stelele vechi. Nu e de mirare ca comunitatea se duce pe pla cand conducerea face concurenta unui caine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stereotype Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Astia care pot sa schimbe ceva sunt prea prostalai ca sa faca ceva. O sa ramana astea urate sau in cel mai bun caz o sa revina la stelele vechi. Nu e de mirare ca comunitatea se duce pe pla cand conducerea face concurenta unui caine. Ai fost dur :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Ai fost dur :P Am spus un adevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stereotype Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Atata timp cat or sa fie hatterz unii dintre staffers nu fac referire la toti... Nu o sa se intample nimic frumos p communitatea asta. Cand zic asta deja sa simtit p Theardu' meu cu Rankurile. As mai avea multe de zis, dar nu mai comentez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stereotype Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Plus ca eu sunt si nou deci nu am nici un support. Aici tot se bazeaza p prietenii... asa si cu stafferi pusi p prietenii nu pe ce le poate pielea... (Din nou nu ma refer la toti) Bah... nu mai nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted July 28, 2013 Author Share Posted July 28, 2013 sa ma risc? are 17 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trance Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Naspa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stereotype Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Nu se vede bine... Cert e ca il are pe cur :happyforever: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted July 28, 2013 Author Share Posted July 28, 2013 Naspa. :poker face: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 raule....doar sa nu o lasi insarcinata....fara asta, e buna de o futeala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts