Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

Vazut si asta.

Raule trb sa vezi eyes wide shut !! Iti lasa de gandit multe  :)

@trance - o sa ascult dupa ce termin filmul.

n-am timp

Posted

n-am timp

Decat sa stai sa asculti Omu' Ploii/etc vizioneaza filmul asta ca o sa merite bine asta daca o sa-l intelegi.

Posted

ziceti ce numar sa-mi pun la masina

incepe cu AR

AR 00 OOO. - AR 0X OOO.  Orice nr în loc de X
Posted

Decat sa stai sa asculti Omu' Ploii/etc vizioneaza filmul asta ca o sa merite bine asta daca o sa-l intelegi.

n-am timp ma

Posted

E frumos la mare  :)

Care mai vrea pics PM ca am destule cu curva asta  ;D

996869_483869121701218_1677514402_n.jpg

baga-le aici, cine te opreste

Posted

app de Dexter..episodul 4 o fost chiar bun.Faptul ca Vogel il monitoriza pe Dexter si scria despre el in acelasi timp, arata a curaj.Acu nush daca Yates ala, e Chirirgul de creier.Desi ma indoiesc ca el.

Posted

crystalin

Kazi Ploae, cunoscut și ca Regis Osmund, este unul dintre cei mai apreciați artiști de hip-hop din underground-ul românesc. Stilul bucureșteanului de a combina poezia cu rap-ul l-a plasat în fruntea celor mai buni MC din România, în mare parte datorită versurilor care variază de la mesaje abstracte la construcții poetice post-moderniste şi aforisme filosofice. Lucru care contrastează cu temele rapperilor autohtoni: „pizde”, „droguri”, „uită-te-la-mine-cât-sunt-de-periculos”, „biserica-ortodoxă-e-oaza-dintre-blocuri” și „cartierul-meu-are-o-pulă-mai-mare-ca-al-tău”. Abordarea asta a oferit o dimensiune intelectuală unui gen muzical cunoscut ca o defilare de cuvinte „murdare” peste un beat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...