Raule Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 muzica asta nu-i pentru omul de rand muzica mea nu-i ca pula ca nu ti-o bag pe gat
Vyper Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 muzica mea nu-i ca pula ca nu ti-o bag pe gat E muzica, multi zic sa stai jos ca bassul, Sa nu faci prea mult zgomot altfel iti faci necazuri, Stiu, dar si sa duc viata in liniste e greu, De-aia dau la maxim si-i multumesc lui Dumnezeu, Pentru muzica!
Katherine Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 De ce bea și conduce, atunci când se poate fuma și zbura?
Stereotype Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 De ce bea și conduce, atunci când se poate fuma și zbura? ce plm? :happyforever:
Raule Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 nu dau doi bani ca are versu dichis ca beat-u-i pizdilichis ca dau la mike de cand rosalie se freca la clitoris
Raule Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 nu dau doi bani ca are versu dichis ca beat-u-i pizdilichis ca dau la mike de cand rosalie se freca la clitoris dafuq i just did write :not bad:
Stereotype Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Tine-te bine e capitala Tine-te bine de habitat Tine-te bine de capital Decapitat, ca un animal Tine-te bine sunt canibal Tine-te bine de Dumnezeu Nu veni cu tupeu la greu Nu vorbi ca un cimpanzeu Am stat cu titanii, vitani si titani Am prins eclipsa pe Lipscani Am crescut ca un ciutan Care ciordea pe litoral de la germani Rimez involuntar in tot Bucurestiu Ma stiu si-n Voluntari Aproape ca uitasem de B-boy si de grafa' Urmatoarea etapa suntem mai bine pe treaba Lumea ne-ntreaba cine e la moda Misu, Dragos si Gazanu mic palos cu care Voda... :-beep- yeah:
Recommended Posts