PwNNNz0r.^ Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Quote from: NiggaStoleMyBike on Yesterday at 04:03:24 PM you noob maybe!!!!!!!! im no donator but kill all server all ppl have respect come pvp me !!!!! Asta ma tot topicu cu el si inca 1 vaiiiiiii Ce inglish au frate mor de ras =)) nici cand se chinuie raule sa para incult nu ii iese ca astia (Ca na astia chiar sunt) =)) hahahahaah mi pro, iu respect mi, mi no donate Cand va vad pe toti ca muriti dupa rpg.. Am eu draco set/db+f nu wa ce-ai eu nu joc acolo
twinkie Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Cand va vad pe toti ca muriti dupa rpg.. Am eu draco set/db+f si mai joci ?:)))
twinkie Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 afk , ma duc sa iau flori si din astea la fete ... plm. Crystalin daca nu mai joci pe rpg sa stii ca pot sa te scap de itemele alea daca si tu doresti bineinteles :))
Raule Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 sa pun pe mine, indiferent ce si cat. primu pas care tre sa-l faci e sa mergi la nutritionist, cel mai important pas.
Raule Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 sau poti sa mergi la sala si e acolo antrenor, daca nu e te informezi de pe goagle
CryStaliN Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Auzi Downlaod our server patch mor =)) http://www.l2blizzlike.com/website/index.php?page_id=download Uitati-va =)) App nici nu are link de Download ori nu vad eu ?
Sido Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 sau poti sa mergi la sala si e acolo antrenor, daca nu e te informezi de pe goagle noh , o sa se puna odata si odata, ca asa is toti baietii din familie, slabuti si inalti pan pe la vreo 25 de ani :) dupa au inceput sa puna pe ei :)) o dau cu sportu pe unde stiu eu, si poate fac si nij masa musculara pan atunci...
Recommended Posts