Sido Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Am baut cu el aseara ,era ranga....:)) serios acu, vrea sa codeze un psd pt mine si sa stiu daca e de incredere, poate fac team cu el... anyway , cel mai bun amic al meu cu pc-urile imi propune chrome FAAAAKKKKKK
StanMirel Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 serios acu, vrea sa codeze un psd pt mine si sa stiu daca e de incredere, poate fac team cu el... anyway , cel mai bun amic al meu cu pc-urile imi propune chrome FAAAAKKKKKK plm nu stiu cine e , intreaba pe raule sau pwnz0r poate stiu ei
SensationWhite Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ooo iarai galagie pe aicea,au venit eleviii
Raule Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 eu nu-l cunosc Am avut azi o zi splendida , n-am ce spune direct de la prima ora am luat 4.... azi am invatat la biologie cum se numesc mai multe grupari de celule [glow=#EECCCC,4,300]teroriste[/glow]
StanMirel Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ma simt mai bine :) voi? Daca au luat vaxil si fuma ban deja ma simt in paradis
StanMirel Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 eu nu-l cunoscazi am invatat la biologie cum se numesc mai multe grupari de celule [glow=#EECCCC,4,300]teroriste[/glow] am avut si bio, ne-a predat spermatozoizi
Raule Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 la magaki eu i-am dat unban, m-am certat cu Grisom pentru el, era un tip de treaba, la fighterboss i-a fost furat accountu si nimeni nu l-a crezut doar eu, mi-a trimis omu 10 sau 20 k adena de bucuros ce a fost ca i-am luat accountu bac, acu vreo sase luni eu si maxtor am dat vreo 20 de banuri la grecii care faceau figuri ca acum astia ce au primit ban, mai vreti ? :))
SensationWhite Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 aa deci si eu eram bucuros numa de aia 2 cu care ati avut voi probleme,de restu nui stiu nui cunosc dintre cei banati
Recommended Posts