xAddytzu Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=u5_JdPiX1ys megma megma cai ingaresma mi amor? megma megma cai ingaresma mi amor? megma megma tu ni cames ca sa penes ingaraptu me care te dicaltu miri dei te dicaltu moro dad pala tute but merau, me but merau ingaraptu me care te dicaltu miri dei te dicaltu moro dad pala tute but merau, me but merau PLM, ASCULTA TOT CA N-O SA REGRETI. Un singur cuvant .. AWESOME ! :D::D:D:D: xa0xa0x0ax0a
Raule Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaha =))))
CryStaliN Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Glumesc si eu :P Nu cred ca id`ul tau a fost dat de cineva de pe maxcheaters. :D +1 Si ar trebui sa fi mandru ai multi fani :P
xAddytzu Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Chiar baa, au inceput cocalarii si pitipoancele sa nu`mi mai dea add :D
Raule Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Tocmai schimbasem id-u..primeam plin de adduri de la playeri de pe atlantis, tot cu aceelasi motiv. Mandru mandru, da de la un moment dat te saturi.
Raule Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Chiar baa, au inceput cocalarii si pitipoancele sa nu`mi mai dea add :D Asa da. Probabil ai vizionat pe youtube ceva Cedry2k, ADN, CTC, si s-au speriat fufele suplele, scarbele mandrele, tarfele tampele, carpele strambele.
Raule Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Cedry2k - Anatomia Rimei Tin o mana forte pe pix d'aia n-apar zambete. Foarte tare melodia.
xAddytzu Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 ... still spam ? cu florin salam..... Quote PsychoJr: Eat shit and die ! :D
Recommended Posts