Raule Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 foarte slab chiar, ADN: Vad giruri subsiderale, le-nsir sub itinerarii Ies subit din detalii, ce-s suplinite-n Stalin Matricea-i scafald de boli printr-un joc ocult Sotron mut, aglutinand inc-un soc contur Acum ca scad indicii, doar un salt implicit Prin scalp se-nfige, capii legii sar din vicii Pusi s-amplifice sacrilegii-n sacrificii Ca sa sanctifice artilerii, start litigii!
Vago Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 plus ca lumea de obicei crede ca rima trebuie sa fie la sfarsitu versului. Fals. Rima poate fi oriunde in urmatorul vers atata timp cat ultimul cuvant are continuitate in urmatorul vers.
Raule Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 plus ca lumea de obicei crede ca rima trebuie sa fie la sfarsitu versului. Fals. Rima poate fi oriunde in urmatorul vers atata timp cat ultimul cuvant are continuitate in urmatorul vers. adevarat
xAddytzu Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 plus ca lumea de obicei crede ca rima trebuie sa fie la sfarsitu versului. Fals. Rima poate fi oriunde in urmatorul vers atata timp cat ultimul cuvant are continuitate in urmatorul vers. taci ma... :D
xAddytzu Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 pai, inca nu fac reclama daia, cum stiu eu.. astept sa-l termin... sa pun tot tot la punct :)
CryStaliN Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 adytule cati ai on pe server ? 12k and still counting ;D Brb Dr.House :)
MrPerfect20 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 adytule cati ai on pe server ? Are vreo 6 din care 1 joaca cu 2 3 conturi =)
CryStaliN Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Cam toti copii dorm la ora asta xD Mare adevar ai grait,cam toti inafara de noi,si addytzu o arde pe la house si el ;D
MrPerfect20 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Mare adevar ai grait,cam toti inafara de noi,si addytzu o arde pe la house si el ;D Multi sunt fani House :| Poate ma pun si eu sa ma uit la el =D Ekk .. plictiseala mare :)
Recommended Posts