Sido Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Nu ma regasesc in lista de banuri:)), poate e ban forever, dar daca e asa ar trebui sami arate si mie , la ACCONT INFO= NORMAL , ar trebui sa fie BANED sau ceva nu tiar mai zice " you have been disconected... bla bla" tiar scrie jos , banned acc sau cv de genu. oricum tiai da seama.
Raule Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=72882.0
djpliku Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Care stie vreun loc de munca prin TM? asa PART TIME JOB, si pe weekend:D 17's serios:)
Dariuse Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Care stie vreun loc de munca prin TM? asa PART TIME JOB, si pe weekend:D 17's serios:) Uite acia am fost cu Setekh :))) J/K
Dariuse Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Cati oameni incap in caruta? -10 /20 depinde =)) 50 depinde [ca sardinele :))]
Dariuse Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 am venit acisea,vroiam sa aflam aiciasea ce se petrece aiciasea ca este prima data cand am venit aiciasea la targul asta aiciasea totusi e frumos
Raule Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 AM venit aicişa ca...vroiam sa aflăm aicişa ce se petrece aicişa că e prima dată cand am venit aicişa...la târgu ăsta aicişa..şi..totuşi e frumos.. a vrut sa mai zica aicisa..dar a intrat reporteuru peste..
Dariuse Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 AM venit aicişa ca...vroiam sa aflăm aicişa ce se petrece aicişa că e prima dată cand am venit aicişa...la târgu ăsta aicişa..şi..totuşi e frumos.. a vrut sa mai zica aicisa..dar a intrat reporteuru peste.. :)) =))
Recommended Posts