sync007 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Nu o sa calc pe urmele mizeriei, Calc pe urmele lasate de un batalion de artilerie.
Sido Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 I find it so ironic that Nas (genius) does a song called "Hip Hop Is Dead" with will.I.am. You want to know who killed it Nas, you should of looked over your shoulder while recording this song.
Ioane Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 are cineva un sys msg pe screen pentru interlude?:D
Raule Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Nu o sa calc pe urmele mizeriei, Calc pe urmele lasate de un batalion de artilerie. voiam sa ascund cumva faptul ca-s inadaptabil
Danius Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Salut, poate cineva recomanda un server la2 PVP/Faction de genu cum o fost l2gve.net?
Nervos Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Salut, poate cineva recomanda un server la2 PVP/Faction de genu cum o fost l2gve.net? You came to the wrong neighborhood
Raule Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 unde gasesc niste tutoriale pentru frizuri bajeti
sync007 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 unde gasesc niste tutoriale pentru frizuri bajeti Gasesti pe: http://www.warez-bb.org/.
Raule Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 In oras se umbla dupa cas, ca sacalii Iar taranii il admira pe Becali prin vitralii Am ajuns sa ne ajunga ca e si altu neajuns Forjam ghetele pe jos cu gandul la Lexus Redus la compromis, oricare regreta Da cine pula mea a zis ca viata e corecta Traim visul romanes nu visul romanesc Am impresia ca traiesc doar ca nu am de ales Am avut si zile bune, n-am uitat de cele proaste Inteleg si fericirea, asta sigur o sa coste Ne pasa doar de noi, si totu merge bine Pana vine cineva si-l pui mai presus de tine Am probleme la buchet si bucurii la fir Atat de putine incat nu pot sa-lensir M-am umplut de sictir Poate d-asta nu transpir Cu gandu la clipa in care n-o sa mai respir Noi cu bratele deschise primim Probleme la buchet si bucurii la fir Gasim in chestii simple fericirea Punem pret pe omenie ca asa ne este firea
Raule Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Pentru prostia parvenitilor permanent pe piedestale pasind pavajul pierderilor principiilor primordiale
Recommended Posts