Sido Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 BumTZI, bumTZI, bumTZI BumTZI, bumpTZI! [...] fixed.
Aforic Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Bum, bum, bum Bum, bump! [...] mai baga 5 posturi si o sa ai leet
Raule Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Bum, bum, bum Bum, bump! [...] ia baga pe google: sunt un nor de noxe letale
Raule Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 In oras se umbla dupa cas, ca sacalii Iar taranii il admira pe Becali prin vitralii Am ajuns sa ne ajunga ca e si altu neajuns Forjam ghetele pe jos cu gandul la Lexus Redus la compromis, oricare regreta Da cine pula mea a zis ca viata e corecta Traim visul romanes nu visul romanesc Am impresia ca traiesc doar ca nu am de ales Am avut si zile bune, n-am uitat de cele proaste Inteleg si fericirea, asta sigur o sa coste Ne pasa doar de noi, si totu merge bine Pana vine cineva si-l pui mai presus de tine Am probleme la buchet si bucurii la fir Atat de putine incat nu pot sa-lensir M-am umplut de sictir Poate d-asta nu transpir Cu gandu la clipa in care n-o sa mai respir Noi cu bratele deschise primim Probleme la buchet si bucurii la fir Gasim in chestii simple fericirea Punem pret pe omenie ca asa ne este firea y u no continue
Aforic Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Imi aprofundez cunostintele de c++ si java, deci sunt ocupat, nu mai am timp de chestii din astea.
Raule Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 dar ea era cu totu altfel, in cautarea barbatului perfect, in cinspe mii de puli la modu tandru
Sido Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 dar ea era cu totu altfel, in cautarea barbatului perfect, in cinspe mii de puli la modu tandru nu mai e la moda rima ?
Aforic Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 dar hai... pentru raule 1 rima mica nu mai e la moda rima ? te intrebi de ce folosesc o exprimare dura sunt facut de asa natura sa te fut in gura
Sido Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 dar hai... pentru raule 1 rima mica te intrebi de ce folosesc o exprimare dura sunt facut de asa natura sa te fut in gura tu copile doar pe aici esti un fel gangsta cu rime copiate cand mintea cruda nu-ti coace inca incerci sa-mi arati ca esti vreun fel de busta ? hai, da-ti "quit" odata si cu asta basta.
Aforic Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 tu copile doar pe aici esti un fel gangsta cu rime copiate cand mintea cruda nu-ti coace inca incerci sa-mi arati ca esti vreun fel de busta ? hai, da-ti "quit" odata si cu asta basta. Am scris versuri cu sange, Da' din greseala Am sters cu lacrimi de inger Si-a ramas foaia goala, Si-acum foaia plange...Ii e dor de cerneala, De silabe cand accente..cad pe vocala. Revenind pe acelasi flow, ritmul e prea perplex Iar acest lucru iti creeza circumvolutiuni convexe pe cortex
Aforic Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Adevaratele sentinte is ale constiintei Tre' sa imi folosesc toate cunostintele Un barbat matur in toate privintele Face ce vrea si isi asuma toate consecintele Si daca vine vorba de astfel de treburi, Bag pula-n ele de reguli! Cand le respecti esti fraier ca te alegi cu o lae Cand le incalci vi sa faci parnaie Cand te gandesti cam tot aia e ..deci
Recommended Posts