CryStaliN Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 trance tomorrowland scrie pe noi tata. Prea tare
CryStaliN Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 -Salut, unde te-ai bronzat? -Pe plaja de nudisti. -Si de ce ai cercuri albe in jurul ochilor? -De la binoclu!
Twixu Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 salutare:) fac un sv de lineage 2 care ma ajuta si pe mine cu niste chesti?
Raule Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 0:49 - 0:56 nu mai pot de ras :)) Bujor si Nicusor in vizita la Morena
gabryiel1 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Salut baieti/fete va rog frumos as vrea si eu sa fac un server de epilogue mid rate cine ma poate ajuta?? nu am mai facut asta de 2 ani:) am uitat multe lucruri + ca as vrea sa invat mult mai multe ! :) daca doreste cineva contact : gaby_jilava@yahoo.com sau pm Multumesc!
Trance Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 0:49 - 0:56 nu mai pot de ras :)) Bujor si Nicusor in vizita la Morena Te rupe. =]
CryStaliN Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Te rupe. =] Nicusor + arthur/maria = epic team
Fllyyper Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Salut , nu am mai intrat aici demult ideea e ca vreau sa caut oameni care sa ma ajute sa fac o comunitate pe un forum . E vorba despre www.scriptzone.tk ... nu are rost sa zik mai multe care credeti ca sunteti dispusi sa postati si sa ma ajutati sa fac ceva din forumul ala v-a astept . Si o sugestie e foarte bine venita . Numa bine
Trance Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Salut , nu am mai intrat aici demult ideea e ca vreau sa caut oameni care sa ma ajute sa fac o comunitate pe un forum . E vorba despre www.scriptzone.tk ... nu are rost sa zik mai multe care credeti ca sunteti dispusi sa postati si sa ma ajutati sa fac ceva din forumul ala v-a astept . Si o sugestie e foarte bine venita . Numa bine Fara un mic start cu o suma de bani nu faci nimic, crede-ma lumea se mai uita si la domain, organizarea team-ului.
CryStaliN Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Fara un mic start cu o suma de bani nu faci nimic, crede-ma lumea se mai uita si la domain, organizarea team-ului. In primu rand la domain + website .
CryStaliN Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 arthur maria goethe pe facebook Powered by G-A-R-Y inca epic
Recommended Posts