Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

Salut baieti/fete va rog frumos as vrea si eu sa fac un server de epilogue mid rate cine ma poate ajuta?? nu am mai facut asta de 2 ani:) am uitat multe lucruri + ca as vrea sa invat mult mai multe ! :) daca doreste cineva contact : gaby_jilava@yahoo.com sau pm Multumesc!

Posted

Salut , nu am mai intrat aici demult ideea e ca vreau sa caut oameni care sa ma ajute sa fac o comunitate pe un forum . E vorba despre www.scriptzone.tk ... nu are rost sa zik mai multe care credeti ca sunteti dispusi sa postati si sa ma ajutati sa fac ceva din forumul ala v-a astept . Si o sugestie e foarte bine venita . Numa bine

Posted

Salut , nu am mai intrat aici demult ideea e ca vreau sa caut oameni care sa ma ajute sa fac o comunitate pe un forum . E vorba despre www.scriptzone.tk ... nu are rost sa zik mai multe care credeti ca sunteti dispusi sa postati si sa ma ajutati sa fac ceva din forumul ala v-a astept . Si o sugestie e foarte bine venita . Numa bine

Fara un mic start cu o suma de bani nu faci nimic, crede-ma lumea se mai uita si la domain, organizarea team-ului.

Posted

Fara un mic start cu o suma de bani nu faci nimic, crede-ma lumea se mai uita si la domain, organizarea team-ului.

In primu rand la domain + website .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock