GLO Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 paypal/paysafe doar (atunci da 10E de la ei si gata) Ratat, poate ai uitat cine-s :| termina cu jignirile. Ma ai si pe mess
CryStaliN Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ratat, poate ai uitat cine-s :| termina cu jignirile. Ma ai si pe mess Sa termin cu jignirile ? nu uita ca tu ai inceput cu einstein alta data vorbeste frumos ori nu te baga in seama cu mine ok ?
Raule Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 bag pula 3354 de pagini topicul asta i cam sef aici pe site :)) aman bionic baterii piroman falnic in biostructura de-iluzii un numar impar, divid, viu, invins inteles la eclipsa magma natura de plastic din nou incinsa gust omega de-un pic lichid radioactiv procesor artificial inchis in bit mobil de partitii captat intr-un vacuum numit idee respir praf, despart aerul si miros a orhidee aua de metal accelerata prin RAM cu gigamemorie camp magetic a doua sectoare,4 continente alimentand energie prin ochii lui Stanley Kubrick sclavi captati de cap slav napand distanti saturati de saltu-mi ghidat de salt inec tot din port in port recalculeaza axa cu resurse din corp fome la poarta ce poarta boala noua tome ce se poarta si departe bolta-n doua infuzia lui Iisus stocata-n spatiu gol mecanism sonor sechestrat intr-un bol din nou e punct infinit botezat echilibru cu papile si pupile din cristal am privit cum se duce tot de rapa renasc cu alti ochi si reactii, cand samanta pe alta ruta se infrupta
djpliku Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ratat, poate ai uitat cine-s :| termina cu jignirile. Ma ai si pe mess Cine pula mea esti tu ? :O
caretaker Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 aman bionic baterii piroman falnic in biostructura de-iluzii un numar impar, divid, viu, invins inteles la eclipsa magma natura de plastic din nou incinsa gust omega de-un pic lichid radioactiv procesor artificial inchis in bit mobil de partitii captat intr-un vacuum numit idee respir praf, despart aerul si miros a orhidee aua de metal accelerata prin RAM cu gigamemorie camp magetic a doua sectoare,4 continente alimentand energie prin ochii lui Stanley Kubrick sclavi captati de cap slav napand distanti saturati de saltu-mi ghidat de salt inec tot din port in port recalculeaza axa cu resurse din corp fome la poarta ce poarta boala noua tome ce se poarta si departe bolta-n doua infuzia lui Iisus stocata-n spatiu gol mecanism sonor sechestrat intr-un bol din nou e punct infinit botezat echilibru cu papile si pupile din cristal am privit cum se duce tot de rapa renasc cu alti ochi si reactii, cand samanta pe alta ruta se infrupta numai atat stii? so incins creieru huh?
Raule Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 numai atat stii? so incins creieru huh? vezi ca poate zbori, daca ai chef de cearta pleaca de aici.
twinkie Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 raule avataru meu e baza al tau saks true story =) epic intr-adevar
mmytza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 eu nu ok rectific toata lumea, inafara de Sido, se cearta pe aici? :))
CryStaliN Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ok rectific toata lumea, inafara de Sido, se cearta pe aici? :)) Pai nu ? e revolutie =))
Recommended Posts