Tifε Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Paidia ena program gia ensomatosi ipotitlon se tainia
spiroslouis Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Vlc player. Απλά σύρε τους υπότιτλους παάνω στην ταινία που θα ανοίγει αυτόματα με το vlc και είσαι οκ.
AngeL™ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 // agree vlc da best pas video subtitles track open file anoigeis arxeio .srt dld thn katalhksh p exun i ypotitloi to anoigeis kai ise ok . twra oi ypotitloi an ine psilokatestrammenoi allo 8ema auto. :)>
Kяaσh Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Re 8elei na ensomatosei lei oxi na paixei upotitlous me liga logia 8elei na ta kanei ena..
Tifε Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 akrivos lol Re 8elei na ensomatosei lei oxi na paixei upotitlous me liga logia 8elei na ta kanei ena..
Tifε Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 File mporeis na m pos to bazo i exeis team?? na mpeis sto pc m na to kaneis?
Morian Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Katebase to ConverXToDVD(trial, not warez) @twra an to thes spasmeno psakse se kana warez forum i psakse gia serial. Ftiakse ena fakelo kai bale tin tania kai tous upotitlous mesa, Meta anoikse to prog kai pata afto Kai meta pata "convert"-"Metratroph" Kai oi upotitloi tha ginoun ena me tin tainia sou! ;) @H tania sou omos tha ginei gia na paizei se DVD player, dhladh san aftes pou noikiazeis apo to Video club ths gitonia sou :P :P
geokiller Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Katebase to ConverXToDVD(trial, not warez) @twra an to thes spasmeno psakse se kana warez forum i psakse gia serial. Ftiakse ena fakelo kai bale tin tania kai tous upotitlous mesa, Meta anoikse to prog kai pata afto Kai meta pata "convert"-"Metratroph" Kai oi upotitloi tha ginoun ena me tin tainia sou! ;) @H tania sou omos tha ginei gia na paizei se DVD player, dhladh san aftes pou noikiazeis apo to Video club ths gitonia sou :P :P sou proteino kai egw to convertxtodvd ine para polu kalo kai exeis thn dunatotita na ftiakseis to dvd menu "opos 8es" ;p
Morian Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 To problem li8ike Thank you Morian tipota ;) locked.
Recommended Posts