Jump to content

spiroslouis

Members
  • Posts

    624
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About spiroslouis

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spiroslouis's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Θα σε παρηγορήσει αν σου πώ ότι το πεθαίναμε και στο ΤΕΕ αλλά θα σε στεναχωρήσει αν σου πω ότι οι υπολογιστές ήταν σάπιοι. Από ότι θυμάμε πατάς δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας και κάτι σου λέει για Active Desktop. Μόνο αυτό θυμάμε :)
  2. Must be in stickie section i think. Stick it is perfect.Is a real aio.
  3. Hi all, I want to make a site. I need to suggest me the best web hosting company but to be free. I want to learn first how to make it, how to control it etc. I want to tell me only the best!
  4. I need the name of music, in this video. http://www.youtube.com/watch?v=f6ipZB3ZIOU Και εδώ στο video αρχίζει στο 2:27 περίπου ένα τραγούδι που το ακούω πολύ τώρα τελαυταία αλλά δεν το ξέρω.
  5. Το είχα το αγγλικό αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ξέρω που δεν ξέρω καλά αγγλικά είναι και δύσκολα τα πράματα στο photoshop ασε... τεσπα άμα κανένας ξέρει ας απαντήσει. (google translate) εργαλείο γρήγορης επιλογής = Quick Selection tool τελειοποίηση: 1. completion 2. consummation 3. perfection ακμή : Acne Αν αυτό βοηθάει...
  6. Θέλω να πω ότι κάνω την τελειοποίηση πατάω το ok για να εισαχθεί η αλλαγή της τελειοποίησης και ξαναεπιστρέφει έτσι πως ήταν πριν την τελειοποίηση.
  7. Γεία σε όλους, Θα ήθελα την βοηθειά σας. Λοιπόν: Έχω επιλέξει(με το photoshop πάντα) με το εργαλείο γρήγορης επιλογής μι περιοχή. Θέλω να κάνω σε αυτήν την περιοχή τελειοποίηση ακμής δηλαδή τα άκρα να μην είναι "σκληρά". Το πρόβλημα είναι ότι πατάω το οκ και τίποτα δεν αλλάζει. Πάω για re-install δηλαδή; Τι γίνετε;
  8. Ποιο OOG να διαλέξω για c4 server και ειδικότερα για τον Oldschool?
  9. Με επιφύλαξη θα σου πρότινα panta. Είναι αρκετά καλό πιστεύω.(ένα + το χρησιμοποιουν αρκετοί δημόσιοι φορείς απ'ότι έχω ακούσει).
  10. Vlc player. Απλά σύρε τους υπότιτλους παάνω στην ταινία που θα ανοίγει αυτόματα με το vlc και είσαι οκ.
  11. task manager->java.exe(with the more ram usage). Right click->(plz translate it any1)"ορισμός προτεραιότητας"-definition of priority(if this is the right name) and set it to more than normal.
  12. Vlc Player. Μπορείς να το βρείς freeware στο download.com .
  13. Μετράει και η κάρτα γραφικών κάπου τερματίζει και σου λέει δεν έχει άλλη για να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες σου. Από ότι ξέρω νομίζω ότι είναι γύρο στα 128mb η κάρτα σου.
  14. Το σηκώνει άνετα και ίσως και 2 παράθυρα (όχι στο login screen).
×
×
  • Create New...