karrac Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 nai kai ama auto petixenei se allouc servers ektos apo mafia kill me Quote
nextwarlock Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 file emena m bgazeii olla ta l2phx me akatalabistika gramata ama 3ereis gt pes.... Quote
Sex0nFiRe Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 re emena m bgazei oti exei virus kai dn to katebazei Quote
eDiTo Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 euxaristo m8... douleuei me ola ta pragmata... Quote
WeirdSituation Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 οι πιο πολλοί σέρβερ δεν έχουν anti-phx?.. Quote
Nosti21 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 οι πιο πολλοί σέρβερ δεν έχουν anti-phx?.. nai k giafto dn pianei afto to bug se merikous. Quote
stolerak0s Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To dokimasa alla den...Meta prospa8isa na 3anampw ston server enw efaga critical kai den mporousa..Mou elege h mnhmh den htan dunaton na 'read' kai kati tetoia.. Kai kati asxeto..Otan pairnw item apo GMshop kai den mou vgazei sto packet sniffer to 'MultiSellChoose' tote ti exei ginei lathos? File an to antikeimeno pou agorazeis (weapon/armor/tatoo/jewles) dn ine se morfh multisell dn sto vgazei ayto p zitises sto phx....Esi logika 8a ta agorazeis apo kanoniko sell pou to patas k katevenei stin katw lista..Enw multisell ine ekino pou grafei se ena koutaki "1" kai vazeis ton ari8mo ton antikimenwn p 8es na agoraseis..Elpizw na me katalaves Quote
GrAv3 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 haha wraio file ston server p paizw pianei .. Thanks file polu wraio to kolpaki sou keep .... Quote
Recommended Posts