Tekone Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 geia sas pedia molis agorasa ena iphone apo exoteriko fisika to xeklidosa me blackra1n kai sn0w .. alla distixos i cosmote (whatsup) den ipostirizi wap gia iphone (mono meso sindesis) an kapios xeri kapia alli eteria pou na ipostirizi internet meso kartokinitis tilefonias parakalo kante ena reply !!!! thanx
EvadeTube Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 diladi enois me tin karta "sim" na exis kai internet opou 8elis? ean ine afto den edo ------------------- Vodafone CU exi ena paketo 200mb internet.... tora gia na to energopiisis pas pas kapou mesa sto kinito sou exo kai ego iphone .... kaneme pm gia perisotera infos
xKenji Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 vodafone cu exw ki egw me to iphone... gia na energopoiiseis to paketo p leei o mac apla pare tous til, exoun eidiko tmima gia iphone 8a sou poun.
Tekone Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Thanx pedia auto epsaxna (kartokiniti eteria na ipostirizei wap) pao na parw mia cu :) Lock plix
EvadeTube Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Prin gini Lock Afou paris tin sigou kai bali to paketo gia to internet 8a xristis ri8misis..... den sou stelnoune tipota... aplos kanis.. ta eksis Sto kinitosou kanis ta eksis setting>general>Network>cellular Data Network> APN Grafis "webkarta.vodafone.gr"
ZeRo* Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Thanx pedia auto epsaxna (kartokiniti eteria na ipostirizei wap) pao na parw mia cu :) Lock plix Done!
Recommended Posts