BloodyWarrior Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 bgikame ligo off-topic alla ntaksi kalo einai na sizitame gia kapoia mpourdelo sxoleia stin ellada...
ExTrEmEDwarf Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 emeis pigame aitimata tin proigoumeni triti, me 2 selides SOVARA aithmata kai pigan kai evalan kagkela stous dromous gia na min pernane amaksia kai mixanakia. Den to eixame san aitima kai 2 fores pou ta exoun valei ta exoun spasei, i trakernoun ta vradia..ti na peis.. ama den mas kanoun ta aitimata mexri tin pempti to kleinoume..kai den tha tous vgei se kako ligo diakopes, emeis tha prosexoume to sxoleio ;o
ProJecT Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 emeis tha prosexoume to sxoleio ;o 0xa0xa0x0ax0ax00xa0xa0x0ax0a00ax0a0xa0x0a Euxomai me to kalo na mn sas kanoun ta aithmata na to kleisete ;)
Kяaσh Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 akouste ti egine sas mas egine mia koubenta se olo to sxoleio perikatalipseis kai etsi akoustike stin dieu8untria kai lei ox ta protakia (2a paw)lukeio 8a 8eloun phge siga siga se ka8e tmhma fonaze kai etsi 8a fero eisagelea ekdromes dn 8a pate to ena kai to allo egine i katalipsei prohgoumenh deutera nta3ei paidia kante to xabale sas alla mn xalasete to sxoleio kai tn parakseuh eipame 8a to anoixoume kai lei i dieu8untria 8a mas to dosete parakseuh dn 8a kanoume ma8hma apla na to mazepsoume kai etsi oXOoxao FANTAsou ti lene eisagelees kai kourafexala aa xexasa stin arxh mas kana me onomata kai bghke kata kai sto telos egine kai apo ta 260 paidia 230 uper kata bghke gt htan me upografh kai onoma 3erete thl spiti o gios sas korh sas 8elei katalipsei kai tetoia kai kaneis dn psifizei e kai QQ alla to kleisan kai oloi uper ti ginete paidia one god only know ;D
HazarD. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 akouste ti egine sas mas egine mia koubenta se olo to sxoleio perikatalipseis kai etsi akoustike stin dieu8untria kai lei ox ta protakia (2a paw)lukeio 8a 8eloun phge siga siga se ka8e tmhma fonaze kai etsi 8a fero eisagelea ekdromes dn 8a pate to ena kai to allo egine i katalipsei prohgoumenh deutera nta3ei paidia kante to xabale sas alla mn xalasete to sxoleio kai tn parakseuh eipame 8a to anoixoume kai lei i dieu8untria 8a mas to dosete parakseuh dn 8a kanoume ma8hma apla na to mazepsoume kai etsi oXOoxao FANTAsou ti lene eisagelees kai kourafexala aa xexasa stin arxh mas kana me onomata kai bghke kata kai sto telos egine kai apo ta 260 paidia 230 uper kata bghke gt htan me upografh kai onoma 3erete thl spiti o gios sas korh sas 8elei katalipsei kai tetoia kai kaneis dn psifizei e kai QQ alla to kleisan kai oloi uper ti ginete paidia one god only know ;D Se pio lukeio pas?
ellinaras007 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ego pantos thelo katalipsi gia na xaso ligo mathima alla den ipografo gia na simetexo...An exete sobara etima nai; alla kai pali den einai logos aytos na kanete katalipsi... Tespa ego meno stin Έδεσσα eimai sto 1o enieo lykeio shmera to kleisan to sxoleio kai oloi xeronte les kai egine kati.Tespa ego eimai kai kata kai uper tis katalipsis... :P
Emrys Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 emis siga min kanoyme katalipsi... Exoyme ena diey8inti... Persi kimi8ike sto sxolio ki mpoykare to proi .. ki epsase ta loyketa... ase kata8lipsi
Sillent Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 emis siga min kanoyme katalipsi... Exoyme ena diey8inti... Persi kimi8ike sto sxolio ki mpoykare to proi .. ki epsase ta loyketa... ase kata8lipsi Πέρσι που έκαναν τα ΕΠΑΛ κατάληψη στην Νιγρίτα οι μαλάκες, τα ζώα, οι άχρηστοι έβαλαν τα λουκέτα από έξω και όχι από μέσα και ήρθε με το αλυσοπρίονο και έκοψε τις αλυσίδες. Αλλά είχαν σοβαρούς λόγους.... Πολύ μικρές αίθουσες, δεν έχουν βίδες τα θρανία, η γυψοσανίδα είναι έτοιμη να πέσει...
ellinaras007 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 pantos paidia oti kai na gini kai na kanete i kai na min kanete min kanete zimies einai krima meta ola ta spasmena na ta plironoun alloi....
Flash™ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ego sas leo min kanete kalalhpsh giati meta 8a to plironete... ego imouna se ena sxoleio pou itan gamiseta apo tin proti lukiou mexri tin triti kaname katalipsi pano apo 4 mines kai ti katalavame tpt kliname ton dromo pou itane e3o apo to sxoleio mas kai fonazame kai meriki kaname stampoukades kai ginotane maxi..ama den exese sovara etoimata min kanete kalipsi giati mporei na feroun isagkela kai meta bb.. kai prepei na eisai toulaxistos ka8e mera ta 2/4 tou sxoliou gia na einai katalipsi... :P
HazarD. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 46 konta eisai akousa oti to klisate k seis. Mono emeis to exoume akoma anoixto... 8a to kliname xtes alla eginan diafora
BloodyWarrior Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 apo oti akousa stis arxes tou dekembriou tha klisoun para polla sxoleia gia 3 meres.. me etima auto pou egine persi me ton alex.
Grim. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 nai gt 9a klisei 1 xrono kati tetio emeic avrio to anoigume
ProJecT Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Emeis shmera to vradu 8a to kleisoume to mpourdelo!!!!
Recommended Posts