Sillent Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Δείτε εδώ: http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=92726.0 Παρακαλώ γράψτε Greeklish παρά να βλέπουμε αυτά τα χάλια! Topic: βοηθια με πεχνιδι διτε μια (Read 19 times) πιρα σιμερα μου φεραν γκαζι φρενο κε τιμονι και πσαχνο ενα πεχνιδι με αμαχια που να δεχετε τετιο πραμα χερετε καπιο μιπως. //FAIL Τα λάθη είναι με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
ExTrEmEDwarf Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 κ εγω εκανα ενα typo αλλα δεν χαθηκε και ο κοσμος.. αυτος το σκότωσε τελείως όμως :D
Sillent Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Και εγώ κάνω 1-2 λάθη είναι λογικό.... Αλλά αυτό είναι!
disast3r Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 egw tr grafw greeklish me aglikous xaraktires aftos grafei greeklish me ellinikous eleos xD
ZeRo* Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 to paidi prepei na 3anapaei dimotiko ^.^ btw dn einai wraio na koroideueis kapoion epeidi dn 3erei or8ografia...8a s'arese na t kanoun k se sena ?!?!
KraSh™ Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 nta3ei oso kai na 3erei tin or8ografia koitas esu i na bgazei nohma apo auta pou lei?
Sillent Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Γεια σου ZeRo*, Είμαστε φόρουμ, (δες στο παλιό βιβλίο ιστορίας στις τελευταίες σελίδες που έχει διάφορες λέξεις για το τί σημαίνει το φόρουμ[Της 6 δημοτικού!) Θα σου πω και κάτι άλλο, λες να αρέσει στον άλλον να του Rip την ιστοσελίδα του ή να του Hackάρεις τον Server; Στην NCsoft να υπάρχουν διάφοροι Servers με Java αλλά και Off αρχεία;
Reaper® Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=55157624 meta apo to xtipima egines etsi h panta hsoun?
ZeRo* Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Γεια σου ZeRo*, Είμαστε φόρουμ, (δες στο παλιό βιβλίο ιστορίας στις τελευταίες σελίδες που έχει διάφορες λέξεις για το τί σημαίνει το φόρουμ[Της 6 δημοτικού!) Θα σου πω και κάτι άλλο, λες να αρέσει στον άλλον να του Rip την ιστοσελίδα του ή να του Hackάρεις τον Server; Στην NCsoft να υπάρχουν διάφοροι Servers με Java αλλά και Off αρχεία; Τώρα θες να μου πεις ότι δεν ξέρω τι είναι φόρουμ ? Και τι θες να πεις λέγοντας "(δες στο παλιό βιβλίο ιστορίας στις τελευταίες σελίδες που έχει διάφορες λέξεις για το τί σημαίνει το φόρουμ[Της 6 δημοτικού!" ? Και τι σχέση έχει το συγκεκριμένο τόπικ με το l2 ?
Frank Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Δεν επιτρέπεται να χλευάζουμε (κοροιδεύουμε) άλλα μέλη του forum. Locked.
Recommended Posts