Jump to content
  • 0

gameserver & loginserver database, database installer.

Question

Posted (edited)

Καλησπέρα,
προσπαθω να hostαρω server τοπικα για 1η φορα και δοκιμαζω ενα L2gold pack που μοιραστηκε ενας στο java section.
Δεν μπορω να βρω/καταλαβω ποιο ειναι το ονομα για τα database του τιτλου και ποιο ειναι το database installer για να την φτιαξω στο navicat
Στην τοπικη συνδεση συνδεομαι αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχουν οι πινακες της βασης δεδ. επειδη δεν εχω περασει τη db.
Επισης, πως καταλαβαινω αν θελει build ή αν ειναι ετοιμο;

dir.png.d196e1e6c44a42611fbe9762f333464d.png

dist.png.2f87b3661d2c70554321a7faec666c93.png

serv.thumb.png.366a6fd9b56be50b3f9d8cddaa54f035.png

Edited by Shadith
.

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
13 hours ago, Shadith said:

Το Readme γραφει 
l2gold-project/dist = SERVER FILES
l2gold-project/dist/sql = DATABASE BACKUP
l2gold-project/dist/patch = SERVER'S PATCH
(τωρα το ειδα)
Ο φακελος sql εχει μεσα ενα αρχει .psc. Στο edit βγαζει ακυρους χαρακτηρες και insert sthn mysql den mporς na to kanw (to .psc file.)
Οχι δεν βρισκω καποιο φακελο source/src. Δοκιμασα να κανω compile καποια αρχεια και μου εβγαλε εναν φακελο src στο αποτελεσμα αλλα δεν ξερω αν διαλεξα τη σωστη ομαδα αρχειων.

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Αν στο backup δεν έχει spawnlist και δεν έχει φάκελο με τα sql τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλο pack, κατά προτίμηση κάποιο με source

• 0
Posted

Δες αν το συγκεκριμένο table υπάρχει στο φάκελο με τα sqls. Όσο για το 2ο error δε μπορεί να διαβάσει κάποιο zone. Source έχει το pack που κατέβασες;

• 0
Posted (edited)
35 minutes ago, Zake said:

Δες αν το συγκεκριμένο table υπάρχει στο φάκελο με τα sqls. Όσο για το 2ο error δε μπορεί να διαβάσει κάποιο zone. Source έχει το pack που κατέβασες;

Το Readme γραφει 
l2gold-project/dist = SERVER FILES
l2gold-project/dist/sql = DATABASE BACKUP
l2gold-project/dist/patch = SERVER'S PATCH
(τωρα το ειδα)
Ο φακελος sql εχει μεσα ενα αρχει .psc. Στο edit βγαζει ακυρους χαρακτηρες και insert sthn mysql den mporς na to kanw (to .psc file.)
Οχι δεν βρισκω καποιο φακελο source/src. Δοκιμασα να κανω compile καποια αρχεια και μου εβγαλε εναν φακελο src στο αποτελεσμα αλλα δεν ξερω αν διαλεξα τη σωστη ομαδα αρχειων.

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Edited by Shadith
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...