Jump to content

Question

Posted

Παιδιά έχω κάνει αυτό το code για το PartyZone μου, αλλά δυστιχώς δεν μπορώ να το κάνω να κάνει teleport το υπόλοιπο party πίσω στο Town όταν θα είναι <5 μέσα στο Party Zone..

https://pastebin.com/yjXC9QXD

Recommended Posts

• 0
Posted
1 hour ago, MoNsT3ReN4RgY said:

Παιδιά έχω κάνει αυτό το code για το PartyZone μου, αλλά δυστιχώς δεν μπορώ να το κάνω να κάνει teleport το υπόλοιπο party πίσω στο Town όταν θα είναι <5 μέσα στο Party Zone..

Οτι κωδικα εχεις απλα πετατο στα σκουπιδια κ βρες εναν dev να αγορασεις για κανενα 20ρικο. 

Αυτο που βλεπω και τη λυση να σου δωσω ειναι για πεταμα.

Δεν εχω καταλαβει καν τι θες να κανεις. Αμα θες οταν μπαινει ο character στο Zone χωρις party να πηγαινει πισω απλα στο onEnter method βαλε check αν εχει party η οχι. 

Επισης στο Party.java βρες τη method που καλει οταν σπαει το party και βαλε ενα for να βγαζει ολους τους player απο το Zone (εαν βρισκονται στο Zone).

• 0
Posted
11 hours ago, GsL said:

Δηλαδή αν κάποιος φάει dc πάει εξω το πάρτι..  πρόσεχε τι κάνεις.. 

Καλημέρα εαν το παρτυ πεσει κατω απο 5 ατομα μεσα στο ζονε τοτε να παει back to town  το παρτυ αλλιως οχι. Καταφερα να κανω τον εναν παικτη που βγαινει απο το παρτυ να παει πισω στο town αλλα το υπολοιπο παρτυ παραμενει μεσα ακομα κι αν ειναι 3-4 ατομα

12 hours ago, L2-Evanthe said:

Οτι κωδικα εχεις απλα πετατο στα σκουπιδια κ βρες εναν dev να αγορασεις για κανενα 20ρικο. 

Αυτο που βλεπω και τη λυση να σου δωσω ειναι για πεταμα.

Δεν εχω καταλαβει καν τι θες να κανεις. Αμα θες οταν μπαινει ο character στο Zone χωρις party να πηγαινει πισω απλα στο onEnter method βαλε check αν εχει party η οχι. 

Επισης στο Party.java βρες τη method που καλει οταν σπαει το party και βαλε ενα for να βγαζει ολους τους player απο το Zone (εαν βρισκονται στο Zone).

το εχω κανει ηδη αυτο στο onEnter method sto PartyZone.java

επισης ο κωδικας που ανεφερα παραπανω ειναι ο κωδικας που καλει οταν σπαει το παρτυ.

• 0
Posted
14 hours ago, MoNsT3ReN4RgY said:

Για δοκίμασε αν είναι λιγότεροι από 5 και βάλε ακόμα is inside in party zone 

Δεν ξέρω από κώδικες .. ρωτα τον xdemm αυτός θα σου πει τι λείπει

• 0
Posted
1 hour ago, MoNsT3ReN4RgY said:

Καταφερα να κανω τον εναν παικτη που βγαινει απο το παρτυ να παει πισω στο town αλλα το υπολοιπο παρτυ παραμενει μεσα ακομα κι αν ειναι 3-4 ατομα

Αν δουλευει για την περιπτωση που ο παιχτης δεν εχει party τοτε δοκιμασε να κανεις disband το party πρωτα στα party που ειναι < 5 και μετα να κανει τα teleport.

public void removePartyMember(final L2PcInstance player)
    {
            if (player.isInsideZone(L2Character.ZONE_PARTYZONE) && player.getPartyMembers() < 5)
            {
			removePartyMember(player, true);
                    	player.sendMessage("You can't stay inside party zone without party!");
                        player.teleToLocation(MapRegionTable.TeleportWhereType.Town);
                        return;
             }      
    }

και σουλουπωσε λιγο τον κωδικα.

• 0
Posted
34 minutes ago, LordPanic said:

Αν δουλευει για την περιπτωση που ο παιχτης δεν εχει party τοτε δοκιμασε να κανεις disband το party πρωτα στα party που ειναι < 5 και μετα να κανει τα teleport.

{
            if (player.isInsideZone(L2Character.ZONE_PARTYZONE) && player.getPartyMembers() < 5)
            {
                        return;
             }      
    }

και σουλουπωσε λιγο τον κωδικα.

εκανα αυτο που μου ειπες αλλα δεν κανει /leave απο το παρτυ οταν ειναι εντως partyzone..

πρεπει να βγει εκτως για να κανει /leave κι μονο τοτε τον παει πισω.. νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω το player.teleToLocation σε κατι getPartyMembers.teleToLocation αλλα οταν το δοκιμαζω μου το βγαζει ερρορ

• 0
Posted (edited)
6 minutes ago, MoNsT3ReN4RgY said:

εκανα αυτο που μου ειπες αλλα δεν κανει /leave απο το παρτυ οταν ειναι εντως partyzone..

πρεπει να βγει εκτως για να κανει /leave κι μονο τοτε τον παει πισω.. νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω το player.teleToLocation σε κατι getPartyMembers.teleToLocation αλλα οταν το δοκιμαζω μου το βγαζει ερρορ

{

if (player.isInsideZone(L2Character.ZONE_PARTYZONE) && player.isInParty)
            {
			if(player.getPartyMembers() < 5){			
                    	player.sendMessage("Come back when you have the proper party numbers.");
                        return;
			}
             }else if(player.isInsideZone(L2Character.ZONE_PARTYZONE) && !player.isInParty){
                        return;		     		
	     }      
    }

Αντε σου εγραψα την λυση ή τουλαχιστον την λογικη :D

Edited by LordPanic
  • Thanks 1
  • 0
Posted
17 minutes ago, LordPanic said:

{

if (player.isInsideZone(L2Character.ZONE_PARTYZONE) && player.isInParty)
            {
			if(player.getPartyMembers() < 5){			
                    	player.sendMessage("Come back when you have the proper party numbers.");
                        return;
			}
             }else if(!player.isInParty){
                        return;		     		
	     }      
    }

Αντε σου εγραψα την λυση :D

https://pastebin.com/CTjM0DS0 ωριστε το PartyZone.Java & L2Party.java 

κανω /leave με τον παιχτη αλλα μονο αυτος που κανει leave φευγει.. το υπολοιπο παρτυ μενει μεσα  :dunno:

• 0
Posted

pws kaneis leave prepei na pas na valeis ena patch kai ston tropo pou kaneis leave, soe, unstuck, dead, zone

kai ti thes na kaneis me to ipoloipo party se periptwsi pou kapios figei

genika einai kakos kwdikas kai tha exeis pola NPE an den prosekseis pou tha spamaroun

• 0
Posted
1 hour ago, iTopZ said:

pws kaneis leave prepei na pas na valeis ena patch kai ston tropo pou kaneis leave, soe, unstuck, dead, zone

kai ti thes na kaneis me to ipoloipo party se periptwsi pou kapios figei

genika einai kakos kwdikas kai tha exeis pola NPE an den prosekseis pou tha spamaroun

γνωμη σου δηλαδη να το κανω  οταν ο παιχτης βγαινει απο το παρτυ να πηγαινει μονο αυτος town ε?

οσο για το να μπεις στο παρτυ ζονε  πρεπει αν εχεις 5 ατομα παρτυ κι μονο ο Leader μπορει να κανει teleport .

• 0
Posted

genika pistevw oti tha ginei abuse apo ta players auto einai poli eukolo na vroun mia enalaktiki pou ksexases kai na sou vgei to onoma bug server :) 2020 thelei prosoxi 

• Upvote 1
  • 0
Posted

Θα σου ελεγα να αφησεις οτι γραφουν εδω γιατι οι περισσοτεροι ειναι αδαης απο θεμα προγραμματισμου και να παρατησεις οτι κανεις τωρα και να μαθεις τα βασικα της java. Δεν σου ειπα να γινεις προγραμματιστης. Αυτο απαιτει χρονια αλλα να καταλαβεις εναν κωδικα μονος και να γραψεις ενα If σε ενα overriden method θα το κανεις σε λιγοτερο απο 10-15 μερες. 

Ο κωδικας που εχεις ειναι αποτυχια. Οτι και να κανεις αμα δεν εχεις ιδεα  θα καταληξει με εσενα να ποσταρεις για help καθε μερα. Ακουσεμε.

• 0
Posted
19 hours ago, L2-Evanthe said:

Θα σου ελεγα να αφησεις οτι γραφουν εδω γιατι οι περισσοτεροι ειναι αδαης απο θεμα προγραμματισμου και να παρατησεις οτι κανεις τωρα και να μαθεις τα βασικα της java. Δεν σου ειπα να γινεις προγραμματιστης. Αυτο απαιτει χρονια αλλα να καταλαβεις εναν κωδικα μονος και να γραψεις ενα If σε ενα overriden method θα το κανεις σε λιγοτερο απο 10-15 μερες. 

Ο κωδικας που εχεις ειναι αποτυχια. Οτι και να κανεις αμα δεν εχεις ιδεα  θα καταληξει με εσενα να ποσταρεις για help καθε μερα. Ακουσεμε.

ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου ..θα την κρατήσω...θα μπορούσες ίσως να μου δείξεις μια μικρή αρχή για να πορευτώ ;; 

• 0
Posted (edited)
27 minutes ago, MoNsT3ReN4RgY said:

ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου ..θα την κρατήσω...θα μπορούσες ίσως να μου δείξεις μια μικρή αρχή για να πορευτώ ;; 

Η αναγκη θα σε κανει να μαθεις μονος. Κατσε παρατηρησε πως λειτουργει ο κωδικας, συμβουλεψου λιγο stackoverflow κ λιγο google και σε 10 μερες θα μπορεις να γραφεις ενα if μονος σου.

Αυτο δεν θα σε κανει προγραμματιστη για κανενα λογο ειναι σαν να λεμε οτι επειδη εκανες τραχιοτομη σε καποιον που πνιγοταν εγινες ξαφνικα γιατρος, αλλα θα σταματησεις να ζητας βοηθεια απο το καθε ανιδεο εδω μεσα που νομιζει οτι ξερει java και λεει στους φιλους του "η δουλεια μου ειναι προγραμματιστης".

Τα προβληματα απο μονα τους θα σου δωσουν την απαντηση. Οταν αναθετεις ενα προβλημα σε εναν αλλο δεν μαθαινεις και δεν βελτιωνεσαι. Η ανθρωποτητα η ιδια εμαθε απο τα προβληματα και την αναγκη. Ετσι ανακαλυφθηκε ο ηλεκτρισμος, η χημεια κλπ.

Y.Γ. αμα θες ενα μικρο tip, ο προγραμματισμος ειναι η ψηφιοποιηση του κοσμου γυρω σου. Οταν αντιμετωπισεις ενα προβλημα, σκεψου πως θα το ελυνες στον πραγματικο κοσμο κ κανε το ιδιο στον κωδικα.

Edited by L2-Evanthe
  • Like 1
  • Upvote 1
  • 0
Posted

Ψάξε online courses και ξεκίνα, γενικά υπάρχουν courses που ξεκινούν από πολύ απλά πράγματα και πηγαίνουν σε πολύ προχωρημένα. Από stackoverflow και από google δύσκολα θα μάθεις, θέλει να έχεις κάποιες αρχικές γνώσεις για να ξέρεις τι θα ψάξεις και τι θα επιλέξεις. 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...