Jump to content

H Huawei θα δώσει μπόνους $286 εκ. στο προσωπικό της που την βοήθησε να αντιμετωπίσει τους περιορισμούς των ΗΠΑ


Maxtor

Recommended Posts

s2-banner.jpg.b0b7b9c80f06a5b3473f6e97df

Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας που διέρρευσε, όλοι οι εν ενεργεία υπάλληλοι της εταιρείας με απόδοση άνω του C και με καμία παραβίαση ασφαλείας θα λάβουν μπόνους ίσο με τον βασικό μισθό του Οκτωβρίου.

Το 2019 αναμφισβήτητα αποτέλεσε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Huawei με τους Αμερικανικούς περιορισμούς και τις απαγορεύσεις, που κατέστησαν αδύνατη την πρόσβαση της εταιρείας σε απαραίτητα εξαρτήματα αλλά και στοιχεία του λογισμικού (υπηρεσίες και apps της Google) για τις συσκευές της. Παρά τα πολλά εμπόδια ωστόσο, η εταιρεία κατάφερε να συνεχίσει την ανοδική πορεία της, τόσο στην αγορά των smartphones όσο και στην αγορά του εξοπλισμού για τηλεπικοινωνίες. Αν και τα κινητά της εταιρείας δεν είναι διαθέσιμα ευρέως στην παγκόσμια αγορά πια, εντούτοις οι πωλήσεις στην αγορά της Κίνας αντιστάθμισαν τις απώλειες. Μάλιστα η εταιρεία εξακολουθεί να είναι ο 2ος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο ανακοινώνοντας ανάπτυξη από έτος-σε-έτος λίγο πάνω από 28%.

Η εταιρεία τώρα περιμένει από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ να χορηγήσει ειδική άδεια σε Αμερικάνικες εταιρείες για να συνεχίσουν τις συναλλαγές και τη συνεργασία τους με την Κινέζικη εταιρεία. Κάτι τέτοιο αναμφισβήτητα θα διευκολύνει τη θέση της Huawei, ωστόσο δεν είναι εγγυημένο ότι η Αμερικανική κυβέρνηση θα δώσει σχετική άδεια και στην Google.

GSMArena

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...