Jump to content

Κυκλοφόρησαν φήμες ότι το iPhone SE2 θα λανσαριστεί στις αρχές του 2020


Maxtor

Recommended Posts

8.jpg.fb4c2ba097ebe0186ac47e810ee49735.j

Παρόλα αυτά, ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, και η Apple, σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της εταιρείας TF International Securities, Ming-Chi Kuo, ενδέχεται να παρουσιάσει το iPhone SE2 στις αρχές του νέου έτους. Το iPhone SE 2 πρόκειται να έχει τον form-factor του iPhone 8 και θα ενσωματώνει το νέο A13 SoC καθώς και LPDDR4X RAM. Σύμφωνα με άρθρο του CNBC, που επικαλείται σχετική αναφορά του γνωστού αναλυτή, το iPhone SE 2 θα διαθέτει την οθόνη 4,7 ιντσών του iPhone 8 και αναμένεται να είναι φθηνότερο του iPhone 11, που διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών.

Όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το iPhone SE στοίχιζε $399, και επομένως αν και ο διάδοχος του κυκλοφορήσει με την ίδια τιμή, θα είναι κατά περίπου $50 φθηνότερος από το iPhone 8 όπως έχουν τώρα τα πράγματα. Για να διατηρηθεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, δεν περιμένουμε η κάμερα ή οι κάμερες που ενσωματώνει να είναι τόσο υψηλής ποιότητας όσο των τελευταίων μοντέλων iPhone 11 ενώ ενδέχεται και να διατηρήσει το πλήκτρο Home του iPhone 8 αντί να κάνει χρήση της ακριβότερης τεχνολογίας Face ID.

«Αν και τα περισσότερα χαρακτηριστικά hardware του iPhone SE2 θα είναι παρόμοια με του iPhone 9, η εκτίμηση μας είναι ότι η εξαιρετική επεξεργαστική ισχύς που προσφέρουν τα A13 και 3GB LPDDR4X σε συνδυασμό με την περισσότερο προσιτή τιμή θα αποτελέσουν εξαιρετικά selling points» είπε ο Ming-Chi Kuo. «Επομένως, υπολογίζουμε ότι οι αποστολές του iPhone SE2 το 2020 θα φτάσουν τις 30 με 40 εκατομμύρια μονάδες». H Apple λανσάρισε το iPhone SE τον Μάρτιο του 2016, οπότε περιμένουμε να παρουσιάσει και τον διάδοχο του την ίδια περίοδο του χρόνου.

Engadget

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...